Tema: GTA V
View Single Post
Staro 18.09.2013., 01:03   #494
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Tocno se vidi gore na vrhu kak se tekture ucitavaju za zakasnjenjem i kolko su u lose. Definitvno vrijedi pricekat PC verziju. Mene bi takve stvari smetale.

I ovaj glitch je pomalo fora..

http://www.youtube.com/watch?v=LU8ot...jEq2LfYluavKsQ

Ja od ovakve igre bas ocekujem iznadprosjecnu grafiku i da me ostavi na momente paf.. Ne da dodem na vrh brda i vidim takve stvari, umjesto da se divim pogledu i detaljima. U nekim zanrovima me to uopce ne smeta ali u ovakvim open world mrcinama bas hocu da bude vise nego dobro i da dobijem za svoju lovu i vizualnu zadovljstinu. Vjerojatno su igraci konzola na to navikli, bit ce im jebeno ad dode PS4 ali ja ne mogu prec prek toga jer imam feeling da sam prevaren na neki nacin. Da bar bude na FC3 nivou iako je to tesko za uspordivat jer je skroz drugaciji okolis.

Ja sam pisem kaj ocekujem od PC verzije. Full paket i igrivost i grafiku. Bugove i glicheve mogu oprostit ali mrlje i spora ucitavanja tekstura i sl. bas i ne. Takve stvari mi unistavaju dozivljaj. Da imam konzolu i da sam naviknut nebi se puno bunio ali kad vidim da se moze, pa cak i sa portovima, napravit komplet dobru open world igru onda to ocekujem od legende kao sto je GTA. FC 3 je po meni komplet paket iako nije u nicemu extra ali ima sve. Multi je isto velika stavka koja treba GTA 5 i nadam se da ce to sredit.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.09.2013. u 02:40.
MAGARAC je offline   Reply With Quote