Tema: GTA V
View Single Post
Staro 17.09.2013., 21:39   #480
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Uzmi kalkulator u ruke i otvori pokoju stranicu na internetu.

PS4 u bundleu s jednom igrom trenutno na preorderu košta 500 USD, prevedeno...500 EUR. Dodaj 25% gore i dobiješ 4756 kn.

Cijena Xboxa One se isto predviđa na 500 USD.

PS2 i PS3 su koštali oko 4500 kn kad su došli. Dodaj gore igru i još jedan kontroler, eto te na 5000 kn.

Za iste novce složiš komp koji će te služiti sljedećih 5 godina (uz pokoju manju nadogradnju) da igraš sve kak spada. Radim tako nakon što sam kupio PS1 i prekrižio sve konzole nakon toga.
Nema teorije da za 5k kn složiš komp (iz nule, bez ičega) koji će služiti sljedećih 5 godina (a bome neće služiti ni trenutno kak se spada), niti uz nadogradnje. Nema (meni) ni smisla kupovat komp koji će u startu imat grafiku jednakoj onoj na konzoli. Kad mi više nije imalo smisla trošit pare na komp, rađe sam ga cijelog rasprodao nego da sam igrao igre na medium (ili gorim) postavkama. Komp mi je pojam za mocan gaming, a za sve ostalo tu je konzola.
A i ako imaš komp ne podrazumjeva se da ćeš igrat sve igre piratski. U BF:BC 99% zabave mi je bilo u multiplayeru, singleplayer nisam ni otvorio. Rađe bi igrao manje od tri igre godišnje nego visio po singleplayeru cijelo vrijeme.
PS4 preorder u UK košta 349 funti... Preorder u Njemačkoj iznosi 399 eura. Preorder u Italiji 399 eura. Preorder u Austriji 399 eura. Rađe tamo skočim na izlet tamo nego da dam našima pare.

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
@Texx

tu se slažem,ali držati konzolu na stolu kraj monitora donekle pobija princip konzole, ne?
Pa nigdje u manualu ownershipa konzole ne stoji da moraš sjedit na kauču. Neke igre sa kauča, neke iz stolca za stolom. :P

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.09.2013. u 21:47.
IcyTexx je offline   Reply With Quote