Tema: GTA V
View Single Post
Staro 17.09.2013., 21:25   #478
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Di si ti zabrijao sa 5k kn..

Ja sam na laptopu već dvije i pol godine... Tak da moram kupovat komp iz nule.
Igre za komp i konzole koštaju isto ak su nove i ak ih hoćeš igrat u multiju.

Komp mi je još uvijek daleko bolji i bit će mi bolji, al ako igram na njemu onda želim da sve bude na najjačim postavkama, a to košta (i treba se mijenjat svaku godinu-godinu i pol) i ne troše mi se pare samo na igrice. S druge strane, kupiš konzolu i igraš godinama... I to govorim ja, koji sam bio kupio Xbox prije godinu dana i riješio ga se nakon tjedan koliko mi je loš bio... Al to će ova nova generacija valjda riješit i valjda ću se naviknut na taj jad od kontrolera. Ako BF4 uvede tipkovnicu i miša neću razmišljat ni sekunde dal kupit PS4 il ne. Bilo bi i vrijeme da zaigram neš nakon par godina neigranja.
Uzmi kalkulator u ruke i otvori pokoju stranicu na internetu.

PS4 u bundleu s jednom igrom trenutno na preorderu košta 500 USD, prevedeno...500 EUR. Dodaj 25% gore i dobiješ 4756 kn.

Cijena Xboxa One se isto predviđa na 500 USD.

PS2 i PS3 su koštali oko 4500 kn kad su došli. Dodaj gore igru i još jedan kontroler, eto te na 5000 kn.

Za iste novce složiš komp koji će te služiti sljedećih 5 godina (uz pokoju manju nadogradnju) da igraš sve kak spada. Radim tako nakon što sam kupio PS1 i prekrižio sve konzole nakon toga.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote