hej ekipa išao bih na nadogradnju pc-ja...
Treba mi komp koji ima jak proc i dosta ram-a jer mi je potreban za obradu fotki,ne za igranje niti zajebancije nego čisti posao koji iziskuje jak proc poglavit....
Ovako trenutna konfiguracija je core 2 duo e8400 ddr2 4gb 800mhz od kingmax-a, grafička je hd3650,hardova imam sveukupno 3 komada, jedan 500gb od wd-a,drugi seagate 250gb i jedan manji od 120gb isto od wd-a plus par eksternih (tako je to kad fotkaš svadbe

)... kućište je midi tower od chieftec-a kojeg imam 8godina i nebih ga mjenjao,pržilica je isto u super stanju samsungova a napajanje je corsair-ovo od 450w
Eh sad ovako ja bih uložio znači u novu matičnu,proc RAM obavezno SSD disk za sistem i slektivnu obradu fotki i po potrebi jače napajanje ukoliko je ovo nedovoljno....
Naravno u igri je šema daj štop bolje za što manje para....vidim da je u gaming zoni Intel+Core+i5-3570K jako cjenjen pogotovo zbog kasnijeg overclockanja pa bi išao na njega ili možda na istog bez slova K

Molim Vas prijedloge koje RAM-e da uzmem, SSD disk od nekih 120GB i matičnu ploču te sve u svemu ako imate isto takovo rješenje i u AMD svijetu
Hvala Vam lijepa Vaš Memo