View Single Post
Staro 16.09.2013., 23:07   #1072
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Pozdrav ljudi, uzimam ips 23-24'' pa bi trebao vaše mišljenje. Koliko vidim svi hvalite tog dell u2312hm kao najbolji izbor u tom cijenovnom rangu. Ovih zadnjih par dana sam malo kopao po netu i našim shopovima i vidim da se za nižu cijenu može nabaviti i ''boljih'' lg monitora. Ovo boljih sam stavio u navodnike jer nisam siguran jeli to tako pa zato tražim vaše mišljenje.

Evo npr. ovaj model po specifikacijama mi se čini da je bolji od della i jeftiniji za 300-tinjak kuna.
Ima AH-IPS matricu za razliku od della koji ima stariju e-IPS matricu, također ima manji odziv, 5ms u odnosu na dellovih 8ms, kontrast 10 000 000:1 u odnosu na dellovih 2 000 000:1 (neznam dali ovo uopće znači šta). Jedina mana ovog monitra je loš stalak, ali preko toga bi možda nekako i mogao preći ako će mi koja kuna ostati u džepu...

S obzirom da lg ionako proizvodi ips panele za dell šta vi mislite o svemu ovome. Nigdje na netu ne mogu naći pristojan review ovog monitora, a to je ono šta me najviše i muči. I ima li uopće kakve razlike u praksi između ah-ips i e-ips matrice
Volume je offline   Reply With Quote