View Single Post
Staro 16.09.2013., 22:54   #2437
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Croox Pregled postova
Kome treba kvalitetna slika u noćnim i inim uvjetima taj sigurno nebude slikal sa mobitelom i da ima ne znam kakav flash.
Meni flash na mobu služi jedino za posvjetlit nešto po noći, otključat vrata, ak mi nešto ispadne i slično.
Malo previše cjepidlačite, ko što bi Maminjo reko - nemate to pravo...
Ne znam kaj ljudi očekuju za telefon od 800- injak kuna, da bu imal 20 megapiksela fotić sa 32 x optičkim zumom i grafom za pokretat B3 na full detaljima.
Za ono što nude, ti kinezi su 100 % opravdana kupnja bez obzira kaj imaju podosta mana.
Ukoliko nisam stavio dovoljno smajlića u svom postu da ljudi shvate da me apsolutno zabole za flash i igrice onda ću to i riječima napisati.
Zabole me za igrice i flash na ovom uređaju, nisam ga zato kupio!

Dovoljno jasno?

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Oj! Probaj ubuduće držati power gumb kakvih 5 do 10 max sekundi. Obično napravit reset. Čisto da bateriju ne moraš vaditi.

Probao, nije urodilo plodom.
Stvar je u tome da je mob i dalje reagirao (hectic feedback na touch gumbima je radio) i mislim da se zato nije resetirao!

E da, jesam spomenuo da me zabole za flash i igrice

Btw, jedini razlog zbog kojeg sam spomenuo flash je upravo taj što sam ga htio koristiti da si nekaj posvjetlim i to je toliko slabo da nemreš u mrklom mraku ništa vidjeti na više od 50cm! Ali ništa!

I da, kamera malčice strši, ali skužio sam da je stakalce ipak malo ulegnuto pa ustvari plastika struže, a ne staklo. Barem nekaj.

Inaće, fotke su mi skroz upotrebljive po danu, a to je sasvim uredu!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline