Citiraj:
Autor rossoneri
http://www.youtube.com/watch?v=suMR88aiDPA
kolika plaža a nema 5 ljudi na njoj... djeluje dosta prazno i ruši ugođaj totalno... nije to to. nadan se da je ovo s oštećenjima i fizikom auta, i manjkom ljudi, samo u beta verziji. jer bude li ovakva full igra to je fail po meni. Džaba mi velika mapa kad nema 3 čovika na ulici za zatuć  Volin gta naslove, vice city i san andreas su bili savršenstvo u svoje vrime, al ovde se malo gubi ta čar GTA
|
Meni sve djeluje prazno. LA ili koji je vec izgleda koda ima 3 nebodera i 100 kvadratnih milja jednokatnica, ne doslovno naravno. Vjerojatno zbog konzola i njihovoh HWa ali to ne znaci da nebu bolje kod nas ak se malo potrude.
Neki dan sam gledao full modani GTA 4, graficki i nakon ovog mi je izgledalo vauu. Bogatstvo svega sa 10x boljim tekturama i sjenama.
Meni je grafika i okolis dosta bitan element u ovoj igri jer mi dosta vise Saint Raw i slicnih uradaka koji izgledaju ko da su 10 godina stari. Od ove ocekujem napradeak u svakom elementu ali izgleda da nebu nist od toga i da ce bit kao sa gta 4, skoro pa neigrivo u startu.