Što se pljačkanja tiče, za sada sam imao jednu misiju s pljačkanjem i taj je aspekt odlično napravljen, ali necu u detalje da ne spoilam. Ukratko, nije bas kao Payday 2, ali ima sitnica koje dizu stvar na visi nivo.
Policija je za sada blaga, nije me jos hvatala radi crvenog svjetla ili brzine, samo zbog kradje vozila i tučnjave. Najvise sto sam navukao na sebe su bile 3 zvjezdice i tada im je prelako pobjeći, jednom mi je uspjelo i s kamionom. To je mozda jedna mana, ako im nakratko pobjegnes i stanes na neko mjesto od kojeg je najbliza cesta udaljena 100m, vjerovatno te neće pronać. Doduše, kasnije dolaze helikopteri u pricu, pa i to pada u vodu.
E da, mobiteli

Sluze za primanje e-mailova (spam, obavijesti o dionicama, reklame za novotvorene ducane, itd.) SMS-anje, pozive, surfanje i kupovanje dionica, provjeru bankovnog računa, fotografiranje (ima i mod za selfiese

), checklist i quick save. Svaki lik ima drukčiji mobitel, jedan ima iPhone knockoff, drugi Android, treći WP7

. Mogu se mijenjati teme, ringtonovi, ukljuciti vibracija i slicne gluposti (ne sjecam se da li je iPhone u igri jailbreakan da i na njega idu teme

)