Tema: GTA V
View Single Post
Staro 14.09.2013., 00:00   #365
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Offtopic : ma ne kakvi,nego lokacija,motor i poprilicno slicno ime
A,ja sam onaj kojj dosadjuje sa relejima zmigavaca

Ontopic : a taman se nadao uzivati u prostranstvima petice sa nekim RR-om i kolikk toliko realnoj fizici
I koliko vidim ako ste primijetili zaustavni put vozila je nenormalno kratak,vozilo pri maksimalnoj brzini skoro on zakoci,skoro se ukopa na mjestu...
Iako opet napominjem da mi ovo ne smeta toliko, iskreno mislim da su napravili dva dijametralno suprotna promašaja.

Prvo je auto bio pre težak i nestabilan, sad je prelagan i pre stabilan...

Leteci Pegaso RR.
Ne dosađuješ, moram ti odgovoriti na to, Hrvoju (koja je to kraljina) nažalost nisam već godinama odgovorio.

Imam sranje sa faksom i generalno zaboravljam na sve, pročitam ,kažem odgovorit ću kasnije i onda uvijek ili imam posla, ili zaboravim.

Sutra me podsjeti da ti natipkam odgovor, taman perem zube sad pa idem u krpe. (Doslovno sada, imam četkicu u zubima i tipkam jednom rukom, eto što ti je multitasking)

I da, ne dosađuješ ne brini, volim pomoći ljudima, i meni je ekipa dosta pomogla, što s ovog foruma što s motora, što s raznih drugih.

EDIT: dobre vijesti momci, iako ne provjerene.
Kažu korisnici GTAforums-a da se u XBOX360 verziji GTA V nalaze teksture za PC, premda se ne razumijem dovoljno u programiranje, samo ću c/p-at

Prvi korisnik pita "Hud tex/buton stuff?"
Drugi odgovara sa: "This stuff, there's the frontend buttons for the PC version of the game left in here."

Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 14.09.2013. u 00:05.
Angelus je offline   Reply With Quote