Citiraj:
Autor blava
Offtopic : ma ne kakvi,nego lokacija,motor i poprilicno slicno ime 
A,ja sam onaj kojj dosadjuje sa relejima zmigavaca
Ontopic : a taman se nadao uzivati u prostranstvima petice sa nekim RR-om i kolikk toliko realnoj fizici 
I koliko vidim ako ste primijetili zaustavni put vozila je nenormalno kratak,vozilo pri maksimalnoj brzini skoro on zakoci,skoro se ukopa na mjestu...
|
Iako opet napominjem da mi ovo ne smeta toliko, iskreno mislim da su napravili dva dijametralno suprotna promašaja.
Prvo je auto bio pre težak i nestabilan, sad je prelagan i pre stabilan...
Leteci Pegaso RR.

Ne dosađuješ, moram ti odgovoriti na to, Hrvoju (koja je to kraljina) nažalost nisam već godinama odgovorio.
Imam sranje sa faksom i generalno zaboravljam na sve, pročitam ,kažem odgovorit ću kasnije i onda uvijek ili imam posla, ili zaboravim.
Sutra me podsjeti da ti natipkam odgovor, taman perem zube sad pa idem u krpe. (Doslovno sada, imam četkicu u zubima i tipkam jednom rukom, eto što ti je multitasking)
I da, ne dosađuješ ne brini, volim pomoći ljudima, i meni je ekipa dosta pomogla, što s ovog foruma što s motora, što s raznih drugih.
EDIT: dobre vijesti momci, iako ne provjerene.
Kažu korisnici GTAforums-a da se u XBOX360 verziji GTA V nalaze teksture za PC, premda se ne razumijem dovoljno u programiranje, samo ću c/p-at
Prvi korisnik pita "Hud tex/buton stuff?"
Drugi odgovara sa: "This stuff, there's the frontend buttons for the PC version of the game left in here."