Tema: GTA V
View Single Post
Staro 13.09.2013., 23:44   #363
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
Cjepidlačenje: Centrifugalna sila "ne postoji", hoćeš reći centripetalna ?
I da upravo sam na trenje i mislio, a ne na "silu" izbačaja.
Pogledaj malo bolje video, auto pri punoj brzini skreće kao da se vrti na štapu, kao da kotači uopće nisu u dodiru s cestom.

Nije ok sunce mu žarko ako je gori od svih GTA do sada.

Imho radije se vozim na ogromnim federima iz IV-ke nego osjećaj kao da kliziš po ledu.

Bez brige, usrali su i motore još dodatno, za razliku od četvorke.
http://www.youtube.com/watch?v=abdMZcDSlaE

Nikakav nivo postprodukcije ne može nadomjestiti onakav nedostatak detalja, draw distance i popup-e na sve strane.

my point exactly PC

Definicija u knjizi je još jača, otprilike nešto ovako: "Centrifugalna i centripentalna sila su imaginarne sile koje se najčešće ne pojavljuju jedna bez prisustva druge, u kojem slučaju se druga oslovljava samo sa terminom protusila" fizičari i kompliciranje života

Moj bed, krivo sam protumačio, gledao sam taman prije toga gameplay u kojemu tip nikako nije mogao dovoljno oštro skrenuti pod ručnom, pravio je lukove oko cijelog grada gotovo.

Osobno, radije bih se vozio "po šinama" nego "po ledu", ali naravno, to je sve do preferiranja korisnika, netko voli ovako - netko onako.

U pravu si apsolutno što se tiče pop up-a, LOD mi je također katastrofa na udaljenostima daljim od cca metar.

Razumi me, ja bih bio presretan da si u pravu, ali sam po defoltu pesimist.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Angie si to ti ?
Ma slazem se sve,samo kazem donekle su docarali u GTA 4 tipa di bi u stvarnome zivotu strugao asfalt kad proklize kotac,on klize cijelim putem.
Ajd jedino je svijetlo padovi iako se spucas u zid on se preokrene kao stunter.
Najdraze mi je bilo u 4-orci zaletiti se ko manijaka i proklizati zadnjom i raditj lane splitting
Si, ja sam.
Samo reci da si me prepoznao po cjepidlačenju i mogu se komotno samoubit.

Ljudi često mješaju s pričanjem s visoka, ali ne radim to zlonamjerno, čisto sam malo OCD kad dođe do takvih stvari, vjeruj mi i sam sebe iritiram.

Btw. odakle si me povezao, pretpostavljam s motori.hr, jedino tamo koristim taj nick, na 125cc-clubu je malo pobalkaniziran.

Mene je handling motora jako živcirao u četvorci, vjerojatno zato što su mi motori najdraže kopneno vozilo (da, uključujući tenk i APC ).

Jedino sam ustvari Sancheza mogao podnjeti, i to samo zato što sam se uvjeravao da vozim SM-a.

I mi polemiziramo u nedogled kao da ćemo igrati u utorak, a ustvari je upitno hoćemo li uopće i kada.

Šteta za mene pa mrzim igranje na konzolama.
Počeo sam s PC gejmanjem kada sam bio cca. 5 godina, i navika mouse+kb jednostavno ostaje u glavi, kada uzmem joystick i trebam igrati igru s elementima shootera dođe mi da se samoubijem.

Vožnja na joysticku je super, ali pucanje...
Angelus je offline   Reply With Quote