Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Spomenuo sam Skotsku i Srbiju jer su slabije od nas a popusili smo obje. Dobro Srbiju smo remizirali ali eto. A oni su obje te tvoje slabije ekipe dobili. Mozemo onda ubaciti BIH protiv Srbije i Skotske,ja mislim da bi dobili obje ekipe. A da li bismo mi dobili Grcku i Slovacku,pitanje je sada. Zato nisam stavio Belgiju u pricu jer je klasa iznad svih u ovim grupama.
Sa ponovimo,Srbija,Skotska,Grcka i Slovacka su po meni isti rang,gledajuci igru,ne gledajuci fifinu listu. Ako gledamo listu,mi bi trebali rasturiti sve te ekipe osim Belgije,ali vidimo da nije tako.
|
Mislim da je Srbija ipak jaca i od Grcke i od Slovacke, vec sam gore napisao zasto to mislim. I nema to veze s rang listom vec s igrom.
To sto mi nismo rasturili Skotsku ne oopovrgava ono sto sam napisao - BiH je u jednoj od laksih skupina.
Sto se tice te Slovacke, nedavno ih bosanci takodjer nisu rasturili, stovise izgubili su. A tek treba vidjeti kako ce proci istocna gostovanja protiv slabijih ali nezgodnih protivnika. To su one male utakmice koje donose trofeje i plasmane. Nadam se zbog njih da ce se Safet do tad opametit sto se tice zadnjeg veznog i igre u obrani.
Ponavljam, volio bih vidjeti ih protiv neke jace ekipe od grcke i slovacke.