View Single Post
Staro 13.09.2013., 23:08   #744
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Spomenuo sam Skotsku i Srbiju jer su slabije od nas a popusili smo obje. Dobro Srbiju smo remizirali ali eto. A oni su obje te tvoje slabije ekipe dobili. Mozemo onda ubaciti BIH protiv Srbije i Skotske,ja mislim da bi dobili obje ekipe. A da li bismo mi dobili Grcku i Slovacku,pitanje je sada. Zato nisam stavio Belgiju u pricu jer je klasa iznad svih u ovim grupama.
Sa ponovimo,Srbija,Skotska,Grcka i Slovacka su po meni isti rang,gledajuci igru,ne gledajuci fifinu listu. Ako gledamo listu,mi bi trebali rasturiti sve te ekipe osim Belgije,ali vidimo da nije tako.

Mislim da je Srbija ipak jaca i od Grcke i od Slovacke, vec sam gore napisao zasto to mislim. I nema to veze s rang listom vec s igrom.

To sto mi nismo rasturili Skotsku ne oopovrgava ono sto sam napisao - BiH je u jednoj od laksih skupina.

Sto se tice te Slovacke, nedavno ih bosanci takodjer nisu rasturili, stovise izgubili su. A tek treba vidjeti kako ce proci istocna gostovanja protiv slabijih ali nezgodnih protivnika. To su one male utakmice koje donose trofeje i plasmane. Nadam se zbog njih da ce se Safet do tad opametit sto se tice zadnjeg veznog i igre u obrani.

Ponavljam, volio bih vidjeti ih protiv neke jace ekipe od grcke i slovacke.