View Single Post
Staro 13.09.2013., 00:48   #3208
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Tom logikom nista nije neophodno. Cak ni smartphone.

Ukratko, od tweakova sam koristio sljedece:
Mail Enhancer Pro - osjetno poboljsava defaultni mail klijent. Bez toga isti ne bi iskreno ni koristio.

Slicno i za Safari + SafariTabs. Evo apple je sada nesto slicno napravio za Safari.
Zaphyr - google it, bolje ce youtube pokazati nego ja objasniti.
auto3g - zelis da ti baterija traje po dva dana bez problema? Eto rjesenja. Jednostavno, brzo i krajnje uncikovito.

Infinifolders - Ukidalo debilno ogranicavanje broja aplikacija u folderu. Eto apple i to rijesio.
NCSettings - Togglesi za palit/gasit wifi, 3g, airplane mode, itd. Ponovno, Apple je to sad takodjer uveo.

Accelerate - ili brzas izvodjenje defaultnih animacija, ili ih pak u potpunosti iskljucis. Dobijes osjecaj da je telefon ubrzan do te mjere da pomislis da drzis iPhone 12 u dzepu, a ne iP4s.

I jos par takvih sitnica, ne mogu se tocno sjetit kako odavno nemam jb-a na zalost. A bez toga imam iskreno osjecaj da imam duplo losiji mob nego kad je isti instaliran.

Ukratko, ne osudjuj nesto sto nisi testirao i sam probao. Recimo da jedva cekam JB za iOS7, stavit cu si samo poboljsanje za mail, auto3g + accelerate. Ovaj zadnji posebno cu stavit, jer sve ove silne fancy-shmensi animacije u iOS7 me bolesno iritiraju. Koliko god da su lijepe, predugo traju i postale su same sebi svrha.
Mileni je offline