Citiraj:
Autor vex
Dakle nakon 3 , 3gs, 4 i od veljače do sada 5 , jednostavno nisam više mogao žmiriti na android telefone, potpisao kapitulaciju i uzeo samsunga s4 mini ( dakle htio sam i dalje fon koji ide u džep i nije preveliki )
svaki put kad sam uzimao novi ajfon nadao sam se da će napokon neki fićrsi normalni među android bagrom naći mjesta i na ajfonu, međutim ništa.
dakle baterija na petici - nula bodova, nedaj bože ne napunit ga navečer i dopuniti oko 2-3 kad se nađem na laptopu ... nemože živ cijeli dan izdržat ...
zatim iOS vs android .... ajme ... ko DOS vs WIN ... ako ne jailbreakaš ajfon ( a i to je zajebancija svoje vrste dok čekaš da izađe aktualna verzija, pa nesmiješ update napraviti, pa nedaj bože da nešto krepa, ode jamstvo ... ) - dobar je samo za zatuć nekog s njim, svaki oblik personalizacije se svodi na mjenjanje wallpapera ... naspram androida koji ima milion i jedan način da to izgleda "do jaja"
ništ mi taj super dizajn i feel kvalitete nije značio dok sam nosio na reklamaciju zbog pokvarene home tipke  ...
i nakraju , svejedno svaka šuša danas nosi taj ajfon sa sobom ( jer ima milion tarifa kojekakvih ) i već mi je postalo neugodno iskreno da me svi gledaju s podsmijehom, da sam još jedna ovca koja nosi telefon čiji je OS još u kamenom dobu ...
|
Nikada mi neće biti jasno zašto svi zjape za tim jailbreakom ?
Ali... zašto ?
Na androidu ne postoje aplikacije koje moraš platit ? Platiš ih i vamo i namo.
No, platit ćeš one koje ces stvarno i koristit.. ja sam ih osobno kupio 4-5 za par dolara i to je sve što meni treba od paid aplikacija.
Uvijek će bit ekipe koja će bacat bureke po macu i appleu i to je valjda vec danas sasvim normalno, ali nitko mi nemoze konkretno reci zasto je taj android, taj s4 ili s3 bolji od 4s/5 jer jednostavno nije.
Touch radi maestralno, tipkovnica je fluidna i brza, kučište je super kvalitete, znamo dobro i kakav je gui kod applea, to je njihov trademark.
Ja ću reći "šminka" kad vidim klinku od 15god kako nosa iphone 5s sa kul rozom torbicom, ali covjeka koji zna sto i zasto kupuje, u cemu je problem ?
Pa taj mobitel radi bolje od bilo koje druge konkurencije. Apple hejteri su me oduvijek podsjecali na blizzard hejtere, ali guess what.. i kod applea i kod blizzarda dobiješ ono što platiš.
Pričaš o nekoj personalizaciji, koji ce mi to q ? Ko je sad tu šminker ? GUI je na ajfonu savršen, nemaš tu šta mjenjat drugo osim wallpapera, sve je vrlo vrlo jednostavno i pregledno. Kad uzmem neki od novijih androida u ruke odma mi se zavrti u glavi od silnih efekata prilikom šaltanja screenova. Ajd ok.
Zato te molim, reci mi koji tocno featursi tebi fali na iosu, a da ih ima na androidu ? ty.
Zivo me zanima jer ja stvarno se nemogu sjetiti nicega sto mi trenutno fali na mom 4s-u.