Dakle nakon 3 , 3gs, 4 i od veljače do sada 5 , jednostavno nisam više mogao žmiriti na android telefone, potpisao kapitulaciju i uzeo samsunga s4 mini ( dakle htio sam i dalje fon koji ide u džep i nije preveliki )
svaki put kad sam uzimao novi ajfon nadao sam se da će napokon neki fićrsi normalni među android bagrom naći mjesta i na ajfonu, međutim ništa.
dakle baterija na petici - nula bodova, nedaj bože ne napunit ga navečer i dopuniti oko 2-3 kad se nađem na laptopu ... nemože živ cijeli dan izdržat ...
zatim iOS vs android .... ajme ... ko DOS vs WIN ... ako ne jailbreakaš ajfon ( a i to je zajebancija svoje vrste dok čekaš da izađe aktualna verzija, pa nesmiješ update napraviti, pa nedaj bože da nešto krepa, ode jamstvo ... ) - dobar je samo za zatuć nekog s njim, svaki oblik personalizacije se svodi na mjenjanje wallpapera ... naspram androida koji ima milion i jedan način da to izgleda "do jaja"
ništ mi taj super dizajn i feel kvalitete nije značio dok sam nosio na reklamaciju zbog pokvarene home tipke

...
i nakraju , svejedno svaka šuša danas nosi taj ajfon sa sobom ( jer ima milion tarifa kojekakvih ) i već mi je postalo neugodno iskreno da me svi gledaju s podsmijehom, da sam još jedna ovca koja nosi telefon čiji je OS još u kamenom dobu ...