View Single Post
Staro 12.09.2013., 19:16   #3
csdik
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
Odlično, još jedan u ekipi, dobrodošao :-)
Napiši ponovo dojmove kroz neka 3 mjeseca , baš me zanima
Hahaha... nadam se da ne aludiraš na nešto što ja ne znam... ili te samo zanima iskustvo s istim nakon određenog vremena...

Citiraj:
Najbolje je kad je čovjek zadovoljan. Brzo ćeš se ti razmazit sa tim pa očekujem da kroz neko vrijeme ponovo u ovoj temi prokomentiraš 2D sliku. Prije toga nabi koji 100tinjak sati gledanja.
Opet ne znam na što aludiraš... Je li mu slika lošija nakon 100 sati gledanja ili misliš da ću ja "nadoći" do tada? Napomenuo bih samo da sam par puta napomenuo "za prosječnog korisnika", a iako bih se trebao smatrati iznadprosječnim korisnikom, ja sam zadovoljan. Recimo da imam projektor zadnjih desetak godina i ovo mi je treći po redu pa se nadam da me to stavlja u ulogu maaalo iznadprosječnog korisnika. Daleko da je slika od savršene, ali (opet napominjem) za prosječnog korisnika je super! Pogotovo ako uzmemo u obzir da (nažalost) većina nema ni HD televizor, onda "skok" na ovakvo što svakako je osvježenje.

Citiraj:
Oprezno sa takvim izjavama ovdje mogao bi naletit na zid
Vidi, ovdje sam svakako mislio na omjer uloženo/dobijeno a prije svega mislim na dijagonalu zaslona. Recimo to $ / " omjerom. iliti KN / cm! Slika na bilo kojem projektoru ne može se mjeriti sa LED TV-om (nisam toliki tukac ), ali kad vidimo cijenu malo boljeg 55" TV-a, jasno je o čemu pričam.

Citiraj:
Meni se baš sviđa pristup.
Hvala! Ja sam ovakav pristup tražio prije odabira pa se nisam usrećio!

Citiraj:
dapače, reci di si ga uzeo. kolko ja znam u extreme digital je najpovoljniji.
svojevremeno sam bio zagrijan za taj model, u trenutku kada je bio najavljan, onda sam čekao da stigne u RH pa sam ga uspio dobit doma na tri tjedna. Nakraju ipak odustao što ne znači da je ovo loš stroj, dapače, samo sam imao drugačije kombinacije.
Od distributera direktno i cijena je bila cca 5.700+PDV. Ako treba, mogu pomoći oko nabave - čista usluga.
EDIT: Možda se okolo može naći i nešto jeftinije, jer je (mislim u 6. mj.) ovaj model bio na akciji kod distributera po nižoj cijeni oko 5k+PDV. Međutim, ja sam zakasnio i nisam stigao uzeti po toj cijeni, a sada je ova po kojoj sam ja platio. Zato sam dugo čekao da dođe, a naručen je još davno... Nadao sam se da će biti ista cijena kao ranije, no cijena se vratila na staru-staru, jer je akcija u međuvremenu završila...

Citiraj:
Vertikalni shift na tom modelu je dosta loše rješen, postoji šraf kojeg je potrebno odvijačem zatezati kako bi se leća pomaknula.
Slažem se, ali ja sam svoj samo jednom namjestio i više nemam potrebe za "shiftanjem"...

Citiraj:
Inače dobar bang-for-the buck.
Upravo to i jest moja poanta! Ništa više!

Citiraj:
Drago mi je da si zadovoljan, mogo bi kakvu sliku okinut.
Za sada jesam, jer sam upravo ovoliko i očekivao. U biti lažem, iznenađen sam ugodno, jer sam mislio da će s 3D-om biti jebade i da neće raditi ovako dobro! Dakle, ja sam zadovoljan, a meni je to najbitnije za sada.

A za sliku, reci što te točno zanima pa okinem koliko treba! Jedino je problem što mi je fotić u kvaru, a mob sa puno MP na servisu! Imam drugi sa 3mp pa valjda bude dovoljno...

Zadnje izmijenjeno od: csdik. 12.09.2013. u 19:25.
csdik je offline   Reply With Quote