Odlično, još jedan u ekipi, dobrodošao :-)
Citiraj:
Autor csdik
Platno je odlično i nemam nikakvih zamjerki na isto...
|
Napiši ponovo dojmove kroz neka 3 mjeseca , baš me zanima
Citiraj:
Autor csdik
Moram reći da je slika u 2D-u izvrsna i da ne idem u detalje s tehnikalijama, za prosječnog korisnika je savršena. 3D u 720p je također jaaako zadovoljavajuće kvalitete i opet kažem, za prosječnog korisnika - savršena!
|
Najbolje je kad je čovjek zadovoljan. Brzo ćeš se ti razmazit sa tim pa očekujem da kroz neko vrijeme ponovo u ovoj temi prokomentiraš 2D sliku. Prije toga nabi koji 100tinjak sati gledanja.
Citiraj:
Autor csdik
Što se tiče 2D slike, po meni je slika savršena za projektor ovog cjenovnog ranga i definitivno je bolja investicija nego bilo kakav TV po istoj (ili puno većoj) cijeni.
|
Oprezno sa takvim izjavama ovdje mogao bi naletit na zid
Citiraj:
Autor csdik
Eto, nisam se previše bavio tehničkim specifikacijama i razbacivao izrazima oko slike, boja i sl., nego sam nastojao biti što jasniji prosječnom korisniku koji je imao jednostavna pitanja u vezi ovog projektora. Nadam se da sam barem nekome pomogao i "olakšao život"!
|
Meni se baš sviđa pristup.
Citiraj:
Autor csdik
ako treba pomoć oko nabave, mogu i tu pomoći, a takve stvari na PM da nikog ne reklamiramo ovdje...
|
dapače, reci di si ga uzeo. kolko ja znam u extreme digital je najpovoljniji.
svojevremeno sam bio zagrijan za taj model, u trenutku kada je bio najavljan, onda sam čekao da stigne u RH pa sam ga uspio dobit doma na tri tjedna. Nakraju ipak odustao što ne znači da je ovo loš stroj, dapače, samo sam imao drugačije kombinacije.
Vertikalni shift na tom modelu je dosta loše rješen, postoji šraf kojeg je potrebno odvijačem zatezati kako bi se leća pomaknula. Inače dobar bang-for-the buck.
Drago mi je da si zadovoljan, mogo bi kakvu sliku okinut.