View Single Post
Staro 12.09.2013., 18:01   #738
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Stimac je smijurija. Kako od covjeka, tako jos vise od izbornika.
Kakav je covjek najbolje govori cinjenica da je 2010 godine javno pljuvao Mamica, Sukera i Markovica uz opasku da sa takvim mutnim likovima nikad ne bi suradjivao.

Nakon sto je Bilic otisao stimketa pozovu za izbornika (iako nema nikakve kreditacije za takvo sto), a ovaj ko mali veseli psic dotrci maminju pod suknju. Cestitke Igore, well played.

Sto se tice njega kao izbornika... Od prve njegove utakmice (vs svicarske) vidjelo se u kojem ce to smjeru ici. Cijele kvalifikacije smo odigrali kriminalno lose, uz ogromnu dozu srece. Krenimo redom.

1) Makedonija
Ne svira im se cist penal u zagrebu pri 0:1 za makedonce. Uz dosta srece i jako losu igru okrecemo to na 2:1. Igor je ustanovio da sreca prati velike i hrabre.

U gostima na jedvite jade pobjedjujemo 'veliku' makedoniju.

2) Belgija
Tragikomedija od utakmice. Igrali smo kao vs srba klasicni bunker. Istina, nisu belgijci nesto puno prijetili, ali mi 3 dodavanja nismo mogli sastaviti. A po nasem izborniku imamo najbolji vezni red nakon spanjolaca. Samo sto taj vezni red nikako vidjeti na djelu. Osim ako pod tim ne racunate manijakalno ispucavanje lopte.

3) Skotska
Mislim da ovdje ni jedan komentar nije potreban. Pa cijelo jedno pol. nismo uputili ni jedan jedini udarac. Cak ni pored gola

4) Srbija
Hvala Kolarovu i njihovom vrataru za ona dva poklon gola. Uzvrat je svjez, 1 udarac smo imali, mozda 3x presli centar. Igra s planom po nasem vrlom izborniku

5) Wales
Prva utakmica u Osijeku... Jedina 'prava' utakmica nasih igraca. Ubili smo wales, i samo cudo ih je spasilo da je ostalo samo 2:0. Odlicno odigrano.

Uzvrat... Jadna nam majka. Bale kod 1:0 promasuje 1na1 sa vratarom, ono sto on promasi je jednom od 100. No sreca nas ocito oce. Preokrenuli iako je u obrani curilo na sve strane. Strasni wales nas drzao u saci 80ak minuta. Valjda je i to plan bio?

Ukratko, samo jedna dobro odigrana utakmica. Sve cestitke igoru na tome. Zamjerao je Bilicu da nema ni trunke samokritike (i bio je u pravu!), ali pogledajte onda Stimketa... Na kritiku da jako lose igramo (kriminalno lose po meni), on spominje nekakve krunice, medjugorje, hercegovce... Samo jos da aliene ubaci i ljude-gustere i eto price za jedan film.

Presmijesno. Briga mene za krunicu, medjugorje i hercegovce. On je NOGOMETNI izbornik, ne bi se uopce trebao zamarati takvim idiotarijama. Ali ne, ako lose igramo to nije istina,vec to misle i pisu oni koji su protiv hrvatske. Presmijesno. I prezalosno.

P.S.
U slucaju da Igor u potraznji za hi-tech vijestima cita ovo:
hercegovac sam, smatram se donekle vjernikom. Da ne bi bilo....
Mileni je offline