Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ako je igrač dc onda pokušavaš igrat u nadi da će se on vratit, čuj nemožeš ti sam.. cry more kako znaju reći.
Koja je logika otić sa tog lane-a i ostavit protivničkoj ekipi da ispushira lane? Daj malo poradi na logici pa onda pričaj o tome kako te bezveze reportaju.
|
vidim da imam posla sa extremno logičkim osobama pa ću pokušati objasniti,ako igram sam protiv 2 heroja koja su brutalni AD i ako im se približim na 1 sekundu mrtav sam,a igram kao eve koja je za gank izmišljena,ako se moj kolega diskonekta i ja ostajem sam osjećam nenormalan harassment na sebe i ne mogu se niti feedati a kamoli napraviti nekakav kill.Iz tog razmloga napišem da odlazim sa lanea u nadi da ću nešto genkati i u mid gameu nešto više vrijediti,da ostanem na svom lanue samo bih bio ubijen,nafidao protivnike i izgubio lane,ovako lane će sigurno biti izgubljen a ja ću uz to samo još više feedati,...naravno da kada napišem ili se tako nešto dogodi očekujem od ekipe povremeni gank ili assist,ali sve što dobijem od ekipe je ks noob i report

ali sad tek vidim zašto i to je ovako radi ova 2 zadnja komentara,...sretno dečki igrajte kako god i reportajte

naravno da bih ostao u lane da sam nadmoćan nad njima ali što ja tu mogu kada me počnu toliko gurati da ne mogu se pomaknuti ispod turreta....
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Oh ..zaboravio sam, Bronze 5 mentality. Sorry.
|
si zaboravio razum isto negdje ili je to prirodno? :S ajde pročitaj sad sve ispočetka pa onda napiši nešto pametno ovi "humoristično" smiješni upadati ti baš i neidu u korist...