Citiraj:
Autor ivo_k
a ja dobijem proljev od microsoftovih trolova koji zive u proslosti, i, sjedeci na pozicijama u drzavi/firmama, nanose stetu.
ima na internetu stotine i tisuce clanaka relevantnih medija i analiza koji pokazuju da je microsoftovo vrijeme proslo ili prolazi, najvise zbog njih samih i politike koja zaustavlja inovacije, firme koje kupi ugusi na isti nacin, a konkurenciju i napredna rjesenja blati i perfidno unistava.
tko je pametan ce sam shvatiti ili platiti konzultante, tko nije nece.
|
Koja je svrha tvojih postova?
Postoje ljudi koji vole Microsoftove proizvode i koriste dosta njih, i šta će meni sad analiza nekog novinara o MS politici, kako je pogrešna, ovo-ono.
Daj više okači te svoje članke i analize mačku o rep, to može zanimati samo poslovan svijet i dioničare Microsofta koji predviđanjem zarađuju, a ne krajnje korisnike.
Barem u IT svijetu imaš alternativu za sve, pa ako ti se ne sviđa MS i njihovi proizvodi onda ih fino zaobiđi, ali uvjeravati druge da je sve što MS napravi jednostavno smeće - stvarno nema veze s pameću.
Microsoft ima 100.000 zaposlenika, očito im treba 100.001, tj. ti, da im objasniš kako treba voditi firmu, u kojem pravcu i sl.
Nemoš vjerovat da lik iz HR ide pametovat o politici jedne od najuspješnih kompanija na svijetu. :facepalm: