View Single Post
Staro 12.09.2013., 12:25   #3186
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
ali još uvijek ne kužiš ili si ne želiš priznat jednu stvar a to je recimo da kada ti dođeš za mjesec dana u T-mobile sa svojim ajfonom 4/4S (primjera radi) i želiš produžit ugovor i pitaš gospodičnu na šalteru da ti kaže koji su im ajfoni dostupni, ona će ti ponudit 5S, 5C i 4S..s tim da će 5S bit i skuplji nego što je 5 bio u ovo doba prošle godine jer su tako najavili za Europu..Znači nećeš moći izabrati peticu koju bi dobio po manjoj cijeni od 100 dolara u odnosu na najnoviji model, jer je takva bila politika Applea od kad rade iPhone, nego ćeš za istu cijenu dobit plastični mobitel u svemu isti s peticom osim po kućištu...tebi to neće smetat? Što znaš da si mogao i trebao dobit mobitel od aluminija i stakla, a sad za tu lovu možeš dobiti samo plastiku ili platit soma i po kuna više za taj "premum feel" o kojemu pričaš i uzeti 5S...relano za čovjeka koji ima iphone 4S jedini logični upgrade je 5S i mislim da je to cijela poanta Applea bila..natjerati ljude da kupuju najnovije, a ne prošlogodišnje jeftinije modele...možeš biti ne znam kakav fan applea i obožavat ih, ali ne možeš reći da nisam u pravu
hedgehog je offline