Tema: Tomato
View Single Post
Staro 12.09.2013., 11:52   #328
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor veki19 Pregled postova
A da nazoveš korisničku službu i pitaš što ti je uključeno,koliko imaš točno preostalih minuta i ostalo?

Ovako izgleda kao da ti je uključena brutalna tarifa,i vjerojatno ti nisu još prebacili broj.

Bidi što piše u '' Piatanja i odgovori '' na njihovoj stranici :
Ma brijem da sam skužio kaj je ... kako je aktivirana 11. vjerovanto su mi proporcijonalno obračunali paket pa će tako i pretplatu ...
Ma gledo sam ja to sve al nisam znao da se može prebacit broj iz druge mreže preko weba!! Ne znam šta da radim sa trajnim ... pitao sam ih na faceu opet su mi rekli na prodajno mjesto ... a na prodajnom mjestu korisnička ... tko je sad tu lud ne znam ..

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ajd ne pricaj price za malu djecu, na temelju jednodnevnog iskustva.........

imao sam tomato i tele paralelno nekih dvije godine. sada samo tomato na brutalnoj. kud i kamo zadovoljniji sam sa tomatom, tele je bio jeftiniji za zvanje bez ikakve tarife, ali pokrivenost je full losija od tomata.
Ne pričam nego to jesu ... baš kao djeca ... za razliku od tele2 su nula što se tiče tehničkih stvari prijenosa itd. kod tele2 sve je bilo kako su rekli i sve se odmah odradilo ...na bilo kojem prodajnom mjestu ... tomato ima bolji signal to stoji ali ako će biti ovakvih monada sa svakim uključenjem neke redovne usluge ili nekim problemom koji nastane zahebi ti to ... da si ne znam tko i kakko povoljan ....

Još ni sad ne znam di mogu zatražit trajni nalog ...
Xenon je offline   Reply With Quote