View Single Post
Staro 12.09.2013., 01:32   #3182
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Mislim da nitko osim Applea nije krivo protumačio šta je 5C i gdje se cijenovno trebao nalaziti...spakirati hardware petice u plastično kućište, prodavati ga po cijeni po kojoj si trebao prodavati peticu i još se hvaliti time je dosta bezbrazno po meni..mislim da ćemo se svi složiti da je petica ljepši, a time i bolji i kvalitetniji telefon od 5C, a više nećeš moći dobiti 5 jer je povučen iz prodaje, nego umjesto njega njegovu plastičnu verziju, po cijeni po kojoj si trebao dobit mobitel od aluminija...zar to ima smisla? jedino logično što su mogli i trebali napravit je da je 5S premium model koji se prodaje po "punoj cijeni" za njihov najnoviji model..5 bi se prodavao po cijeni po kojoj se prodaju prošlogodišnji modeli, odnosno 100 dolara manje, a 5C je trebao zamjeniti 4S u tom nizu i biti još jeftiniji...ja ne znam kako netko može tvrditi da je 5C dobar potez kada dobiš plastični telefon umjesto aluminijskog...uostalom vidi se po njihovim dionicama što ljudi misle..a ona je u prvih sat vremena nakon keynotea pala 3%..

edit: evo sad sam se sjetio opet gledat dionice..apple je dan završio sa više od 5% pada u odnosu na dan prije..5C se spominje kao glavni razlog u analizama zbog uglavnom 2 razloga: 1. apple je sa 5C izgubio status "premium" brenda jer su napravili nešto što nije "premium" (iako po svojoj cijeni to ne odaje) 2. je previsoka cijena 5C i micanje ajfona 5 iz prodaje...

Jobs se okreće u grobu vjerojatno

Zadnje izmijenjeno od: hedgehog. 12.09.2013. u 01:46.
hedgehog je offline