View Single Post
Staro 12.09.2013., 00:11   #1
sirupdzija
Premium

Datum registracije: Aug 2008
brži youtube

koristim greasemonkey, smart video for youtube, youtube center, yousable youtube script i možda sam nešto zaboravio, eh da, autohd i autobuffer i opet mi je youtube krepana maca.

na nekim filmovima radi normalno, loada se i kad stisneš pauzu normalno sve vrti i možeš strelicama premotavat naprijed natrag, bez obzira jel staviš fullscreen ili spustiš.

na nekim filmovima se loada tj autobufferira, da bi kad povećam na fullscreen i pustim video, počeo srat po kvaliteti automatski se mijenja kvaliteta videan npr na 144p padne pa se par sekundi poslije poveća na 480p...

pa onda kad je već bufferiran video, a stisnem strelicu za premotavanje, izgubi se i ponovo buffering, ali to traje majku ti pol minute.

dakle neki video neovisno o kvaliteti, može bit na 1080p, radi bez problema, premotavanje, autobuffer, sve 5, normalno vrti, a neki video, možet bit 240p i bufferiran do kraja, ali kad odem na fullscreen podivlja čim takneš strelice sve se izgubi i zasere.

koristim firefox ali ista stvar i chrome.

dakle postavim ja i u tim addonsima da bude quality stalno na 720p na primjer, pa stavim autobuffer than play, pa disableam auto quality change i opet se dešavaju iste stvari.

samo ludi youtube, sve ostale video providere normalno bufferiram i gledam i premotavam.
sirupdzija je offline   Reply With Quote