Sa ovim tomatom sam tako fasovao .... TELE2 je majka za ove ....
Dođem u VIP Arenu centar hoću prenijet broj u tomato i žestoku tarifu kad ono žena mi veli od nađi štand od benta tam možeš aktivirat žestoku (a na stranicama lijepo piše vip centar itd.)... kod mene samo možeš brutalnu ... reko mislim si ok kakvi yugonostalgičari i načini podjele rada al reko dobro ode ja do štanda ... ja bi žestoku, može daj podatke, jel može trajni? veli ona ne sad odmah nekaj zmrmlja to nakon što prenesete broj ... reko dobro ajd i sve super napravi ona papire još samo sim ... e baš više nema microsima ... ima regluar i nano al micro ne ...i dobro da ona meni običan kao kad ću ić u VIP po trajni nek im samo kažem da mi zamjene karticu za microsim. Prebace oni mene danas ujutro na tomato ja nemam kartice odem do drugog VIP centra, jel može trajni tomato? Ne, to ne možete kod nas to morate zvat korisniču vamo tamo ... reko dobro ne treba daj mi microsim. Objasnim ja situaciju kaj mi treba ... i meni koza naplati microsim 20,33 kn??? Reko kaj je ovo?? Počne nekaj mucat ...reko dobro ajd neću se sad svađat treba mi kartica ljudi me od jutra zovu a ja nedostupan ... kad ona meni da će mi nova sim kartica biti aktivna tek navečer oko 12 a bilo podne ... ma mislim si nabijem ja tebe i tomato ... već sam mislio otić odmah to tele2 da me vrate nazad. I ništa ja nakon sat vremena stavim sim u karticu kad gle ono nova kartica radi ... koza nema pojma ... I dobro sve to fino radi ja si namjestim postavke za mms, net itd. I reko idem sad navečer se registirat na moj tomato da vidim kaj tam ima ... gledam ja potrošnju ono ... sms, razgovori, mb sve xx/1000?? wtf? Ja pošaljem mobitelom provjeru ono stvarno sve xx/1000. A kao žestoka 1500 ... svega.
Ja ne znam jel sam ja blesav ili mene netko zahebava al ovo je za nevjerovat!
Pokušao sam sad deaktivirat opciju sad-me-zovi poslao sam D na onaj broj al sam dobio tak neki glupi izbornik piše:
2. obv. kad osoba
koju ne mogu dobit postane dosupna??? Valjda kad sam ja nedostupan?? Jel to točan odgovor?