11.09.2013., 21:58
|
|
lurkerus maximus
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Autor alengrosevic
Mene su zvali iz službe za korisnike i rekli da je problem otklonjen te da isprobam. Sad sam isprobao i youtube problem je riješen. Na www.pohrani.com je i dalje isti problem, kaže nije Hrvatski IP i ne mogu uplaodati matrijal. No dobro, bez uploada mogu, no na youtubu ce kcerka sad konacno gledati Masu i Medvjeda 
|
sa http://www.pohrani.com/index.php?kaj=pomoc
Citiraj:
Pri pristupu na vašu stranicu mi piše "IP nije dozvoljen / is not allowed". Što to znači?
Dodavanje novih datoteka je geografski ograničeno samo za korisnike sa hrvatkom IP adresom, što znači da internetu pristupaju sa teritorije Hrvatske. Korisnici koji koriste stranog internet providera ili koji žive u inozemstvu, lako mogu zatražiti uklanjanje blokade tako što će pisati na dolje navedenu email adresu.
|
kontaktiraj pohrani.hr mailom na admin 'at' pohrani.com, vjerojatno nisu uneseni optimini blokovi ip adresa kao hrvatski i zato ne radi. Ono sto ce vjerojatno admini s pohrani.hr traziti jest primjer nekoliko ip adresa. Odi na wimi.com i kopiraj ip adresu. Preko sucelja routera napravi nekoliko puta reconnect i svaki put odi na wimi.com, kopiraj i dodaj te ip adrese kao primjer. Dodatno napomeni da ne koristis nikakav proxy. To bi trebao napraviti samo jedan optimin korisnik jer kad se navedu primjeri ip adresa onda ce oni "otkljucati" za sve optimine korisnike tako da ne mora vise ljudi slati mail. U suprotnom ce momcima/djevojkama na pohrani biti bespotrebno zatrpan mailbox). Nadam se da ce pomoci i javi kako je proslo
|
|
|