View Single Post
Staro 11.09.2013., 14:11   #3166
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
iOS developer sam, i shvacam zasto ne dopustaju pristup finger print senzoru. Uostalom, prakticki nemaju ni oni pristup. Ne cuva se taj podatak u razno-raznim oblacima, niti ista slicno. Meni osobno draze da je tako.

Da nije tako, prvi tu funkciju nikad ne bi koristio. Nikad. I ovako apple, google i ms imaju previse informacija o nama, ajmo im mrtvi hladni dopustiti o ovaj posljednji korak. Apple je to napravio vjerojatno bas iz tog razloga - da ekipa ne bi drumila o NSA/CIA zavrzlamama i sl. stvarima.

I u pravu su. IMHO naravno.

S druge strane, 5c mi djeluje kao totalni promasaj. Ne sumnjam da ce biti poprilicno uspjesan, no i dalje nista od jeftinijeg iOS mobitela ocito. 5c je svega 100€ jeftiniji od 5s, pa ne vidim smisla u istome. Iako znam da ce radi tih kricavih boja biti poprilicno popularan.

Do sad nitko Appleu nije mogao osporiti dizajn. Od iPoda, macova pa do iphonea... Ali trenutacno cu im ja prvi popljuvati na isti. Crno vise nije crno, odvratno je

Zlatni iPhone? Majko mila
A tek onda dolaze na red ove teletubbies boje za kojima ce prosjecne klinke valjda poludjeti. Ukratko, ja sam nakon ovog keynotea ostao poprilicno razocaran. Kao nikad dosad. Iako znam da ce ponovno prodati masu tih iGadgeta i zgrnuti bolesne novce.

Ostao sam do kraja samo u nadi da ce spomenuti nove macove, pa cak i iPade (pikirao sam si novi iPad mini, iako za sad nista od njega ocito...).
Mileni je offline