Citiraj:
Autor Mad_Duke
Mislim da ne barataš sa osnovnim pojmovima i time što brz hardware omogućava kod stvari kao što je "samo slikanje" i "samo snimanje videa". Brži hardware, karakteristike tog istog videa na istoj kameri su bolje. Možda ih ti ne koristiš, ali ja sam se na svom Oneu recimo naskidao videa i u 96P i 60P ovo ljeto uz klasičan 1920x1080. To su funkcije koje neki ljudi koriste i nemati ih je loša stvar.
Puknuti plastika  Plastika je jedan od fleksibilnijih materijala out-there i nema razloga zašto bi samo tako pucala. ako je metalni okvir, još bolje.
|
Dobro, to si ti, no ja ne vidim smisao 1080p videa na ekranu od 4". Kad smo već kod baratanja pojmovima, što je to 96p i 60p, ne znam ni za jedan format s 90 i 60 px vertikalom?
Inače, imam iPod Touch 5 s 4" Retina ekranom (1136x640), dakle istim kao 5, 5C i 5S. Da me ubiješ, meni je "iskustvo" (eplovski - experience) gledanja videa na njemu i na Lumiji 820 s 800x480 ekranom identično kakav god da gore video stavim.
Čak na ajpod više ne stavljam video jer mi se ne da trošiti vrijeme na prebacivanje u mp4, pa u itunes, pa onda na njega.
Imat će svoje kupce, kao i sve dosad.
Usput,
Nokia je zahvalila Appleu
Citiraj:
Autor Baja 001
Kanimo se sad novotarija, zasto mi na iOS7 stalno ovo sranje radi?
|
Jer nije dovršen proizvod?