View Single Post
Staro 10.09.2013., 22:18   #2240
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Uzeo bih laptop za 4000 kuna. Većinom bi bio u struji, ali bi se nekad nosio i na faks.
Koristio bi se za gejming (Dota 2, ništa prezahtjevno), filmove i serije preko HDMI-a na TV (720p i 1080p), muziku, office, programiranje, surfanje i ostalo.

Čitao sam vaše postove i zasad mi se najviše sviđa Samsung 370R5E-S01HR. Konačno laptop kojem je izbačen beskorisni optički drajv.
Ima li išta bolje za 4000 kuna od ovog Samusunga ili je ovo best buy za moje, gore navedene, namjene!? Slobodno napišite još neke modele koji su slični ovome, al da ne prelaze previše 4000 kuna da ih istražim na internetu.

Dodatni modeli o kojima sam razmišljao:
Samsung NP270E5V-X01HS
Lenovo Z500
Asus X75VB-TY021

Zanimljivo je da svi gornji modeli koštaju 4000 kuna, a Asus je uvjerljivo najjači po karakteristikama koje glase: 17.3", i3 2.5 GHz, najjača grafa GT740M, 6 GB rama, 750 GB disk, 2 godine garancije. Ostali laptopi su svi za stepenicu niže rangirani od Asusa. U čemu je kvaka?
Još me interesira zašto nema reviewova na internetu od skoro svih modela koji su u ovoj temi spominjani. Za ovog Samsunga postoji samo jedan review na YouTubeu i to je to. Niti jedan kvalitetni pisani nisam našao. Nije mi jasno...

RaWeN je offline   Reply With Quote