Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
10.09.2013., 07:13
#
4423
Brko
Antimićanin
Moj komp
Datum registracije: Aug 2007
Vi niste normalni. Ovo je valjda najbolji writing u pitaj Boga koliko. Jedino približno dobro su Sopranosi, a ispred njih The Wire.
Kakav rez? Pa fulali ste cijelu poantu serije. Serije koja ne može završiti sa "I won", jer nije dobio. Ove pauze nisu za "razlačenje" zbog nekih para, već da se privede kako spada u tempu sa serijom. I to ide odlično. Ovi da neće ubiti šogora i/ili Pinkmana je skroz u skladu sa likom. A kvaliteta epizoda je jednako jako sada kao i u startu što je dobro. Serija ima svoj pacing. Prema tome The Killing "možeš staviti u 2 filma". Pratiš lika od dijagnoze, cijele radnje sa Methom do remisije i pokušaja da stavi sve na svoje mjesto. Vidiš cijeli niz planova koji propadnu što je realno.
Ne znam stvarno da li ljudi više ne čitaju knjige pa ne mogu provesti dovoljno dugo uz nekog lika pratiti transformaciju koja je spora, a ne kao u filmovima da se događa u roku par sati screen timea.
Serija je vrhunska i jedva čekam zadnje tri epizode!
Nitko nije rekao da je serija glupa. Najbolja serija koju sam ikad gledao. Ali... ovo jučer na kraju je ipak malo too much.-->
Citiraj:
Autor
Mad_Duke
Breaking Bad jelte...
Vi niste normalni. Ovo je valjda najbolji writing u pitaj Boga koliko. Jedino približno dobro su Sopranosi, a ispred njih The Wire.
Kakav rez? Pa fulali ste cijelu poantu serije. Serije koja ne može završiti sa "I won", jer nije dobio. Ove pauze nisu za "razlačenje" zbog nekih para, već da se privede kako spada u tempu sa serijom. I to ide odlično. Ovi da neće ubiti šogora i/ili Pinkmana je skroz u skladu sa likom. A kvaliteta epizoda je jednako jako sada kao i u startu što je dobro. Serija ima svoj pacing. Prema tome The Killing "možeš staviti u 2 filma". Pratiš lika od dijagnoze, cijele radnje sa Methom do remisije i pokušaja da stavi sve na svoje mjesto. Vidiš cijeli niz planova koji propadnu što je realno.
Ne znam stvarno da li ljudi više ne čitaju knjige pa ne mogu provesti dovoljno dugo uz nekog lika pratiti transformaciju koja je spora, a ne kao u filmovima da se događa u roku par sati screen timea.
Serija je vrhunska i jedva čekam zadnje tri epizode!
Nitko nije rekao da je serija glupa. Najbolja serija koju sam ikad gledao. Ali... ovo jučer na kraju je ipak malo too much.
Brko
Vidi profil
Pronađi još poruka od Brko
Moj komp
CPU:
mićanski AMD Grenit Riđ sa tri-de kešom i najboljiji je za igrice, a hladi ga noctua crna
MBO:
mićanski Asus sa alu stolarijom, led rasvjetom i puno pisiaj stazica za esesdeove
RAM:
mićanski Kingston sa utegnutim latencijama kakve inženjeri vole a ne ko ram iz praška za veš
HDD:
mićanski Kingston sa dobrim kapacitetima i brzinama za loadanje govna i smeća od igara
VGA:
mićanski Asus pedes-devedes pancirno-zapaljiva sa rej trejsingom i delesesom 4 i svim ropsevima
Napajanje:
mićanski Seasonic sa dovoljno wata za spojit peglu i klimu na usb
Monitor:
mićanski Gigabyte četer-ka koji daje puno slikica po sekundi za boljije igranje igrica
mićanski Linux iako je opensors prevara + Windows cener jer je jedanejst za kurac ali ću morat preć
Ostalo:
Sve što imam, ukrao sam mićanima. I nije me sram.