Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
10.09.2013., 06:35
#
4422
Zmaj000
Neradnik
Moj komp
Datum registracije: Feb 2006
Kraj amaterski ako mene pitate, kolko su metaka ispucali? 217? Niko nije pogođen, na kraju će 20 minuta iduće epizode potrošit na pregovore jer će ijedni i drugi bit bez streljiva. Jebu zid umisto da ili;
a) završe realno pa potrpaju u zatvor i WW i obitelj mu sa sramoton do 15. kolina
b) završe ala Rambo di "naši" pobjeđuju
c) Naprave nekakav mix kraj di je kraj onakav kakav ga gledatelj sebi interpretira ala The Sopranos
i to je to
Ovu zadnju scenu koja se nagovještavala čim je WW izdiktira koordinate su trebali odigrat muški kad su je već snimili, dakle tako da sva trojica dobiju metak u čelo sa 500+ metara i voila, a ne ovako u stilu meksičkih sapunica, 500 metara ispaljeno, na autima stotine tisuća eura štete, a svi živi i zdravi
EDIT:
Izgleda da otpada Sopranos šema
Citiram;
"Ono što vam mogu reći jest da ćete dobiti kraj, a ne veliki upitnik kao kod Sopranosa", rekao je Gilligan prije počtka drugog dijela pete sezone
Ako maknemo da nitko nije popio metak od onoliko pucacine odlicno je
-->
Citiraj:
Autor
Mr.Ex.President
Meni isto ništa nije bilo jasno
Još cilo vrime gledan zašto onaj *Workprint/Screener* edition i onda zbrojim dva i dva nakon malo googlanja. Strašno
Al dobro, previše toga je kvalitetnu vanka, bolje da se jesen malo razvuče, trenutno se emitira Suits, SOA, Boardwalk Empire, BB,... a za 2 mjeseca nećeš imat šta gledat, svake godine isto.
Kraj amaterski ako mene pitate, kolko su metaka ispucali? 217? Niko nije pogođen, na kraju će 20 minuta iduće epizode potrošit na pregovore jer će ijedni i drugi bit bez streljiva. Jebu zid umisto da ili;
a) završe realno pa potrpaju u zatvor i WW i obitelj mu sa sramoton do 15. kolina
b) završe ala Rambo di "naši" pobjeđuju
c) Naprave nekakav mix kraj di je kraj onakav kakav ga gledatelj sebi interpretira ala The Sopranos
i to je to
Ovu zadnju scenu koja se nagovještavala čim je WW izdiktira koordinate su trebali odigrat muški kad su je već snimili, dakle tako da sva trojica dobiju metak u čelo sa 500+ metara i voila, a ne ovako u stilu meksičkih sapunica, 500 metara ispaljeno, na autima stotine tisuća eura štete, a svi živi i zdravi
EDIT:
Izgleda da otpada Sopranos šema
Citiram;
"Ono što vam mogu reći jest da ćete dobiti kraj, a ne veliki upitnik kao kod Sopranosa", rekao je Gilligan prije počtka drugog dijela pete sezone
Ako maknemo da nitko nije popio metak od onoliko pucacine odlicno je
Zmaj000
Vidi profil
Pronađi još poruka od Zmaj000
Moj komp
CPU:
E5200
MBO:
DFI LP X38
RAM:
Kingmax 2x1gb
HDD: