View Single Post
Staro 09.07.2005., 00:29   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Angry Sunce li vam (%#*$) Dremelovsko

'

Dragi moji Dremelator moderi i slicne vrste kreativnih zanesenjaka.

Nedavno procitah vas uvod od Dremelingu i fino mapiram tri imena : Pevec,Baumax i Bauhaus misleci kako su to sigurne destinacije za nac nozice/kotacice za rezanje.

I danas uz spartanski bikerski trening od Brezica, misleci kako cu se postediti voznje autom drugi dan - kad smo vec izasli nach alte Samoborska rekoh 6-ici ljudi koji su se vracali samnom mokri ko misevi od kise i blata : "Moji forumasi pouzdano tvrde kako u sve spomenute tri hiže ima za kupit tih nozica/kotacica za rezanje" Fino sam se nasanjkao

U Peveceu me gledaju kao kretena, jedan drugog konzultira = 0 points. Tip koji radi nikad nije cuo uopce za Dremel.

Baumulac = 0
Tamo se vrlo ljubazno angazirao tip, sve pregledao = 0 points
Imali su neki set za finu obradu ali nema nozica za rezanje

Bauhaus je imao neki model Prons? (ma nisam ni obracao paznju) uglavnom, nije bilo solo za kupiti nozeva za rezanje.

Na kraju mi kaze tip u Bauhausu da on misli da tog ima u Chipoteci.

Sunce li vam %$#*&$ modersko, po vasim komentarima covjek bi zakljucio da se ti nozici prodaju tamo frekventno i da nema nikakvih enigmi.

Jel to danas bio neki Twilight Zone tamo, jer sam zbilja dobrih 20-tak minuta sve pregledao i nista. Pa kako je moguce cak i ako nemaju da nemaju blage veze o istim nozicima a kamoli Dremelu kao takvom :confused:

Grrrrrrr !

:confused:
Visage je offline   Reply With Quote