Prica krece ovako : zatrazio sam h1 trio bit uslugu, rekli su nema problema saljemo pismeno ugovor koji ce te pregledati, potpisati i vratiti nama. E sad, zatrazio sam flat i povecanje brzine na 10 mbit. Povecanje brzine su mi zaboravili navesti u ugovoru. Na to su mi rekli da ako zelim da ce poslati novi ugovor ali se meni nije dalo cekati i potpisao sam taj. Da naglasim, na tcomu sam bio na voipu i tu nastaje problem. Posto sam na voipu a trio bit nema voip, cekao sam dva dana bez neta, telefona i televizije da se tcom i h1 dogovore oko prebacivanja. U kutiji s opremom se nalaze h1 tv stb i ruter. I tu su zaboravili papir s korisnickim podatcima kao i spliter. Zaboravih napomenut da su poslali spliter i korisnicke podatkle ali je sad problem u tome sto onih famoznih 10 mbit nemogu dobiti preko telefona, nego treba scan osobne s obje strane i pismena zamolba za internet koja se ukljucuje 1. u mjesecu, mislim ono WTF. U tcomu to ide u roku 24 sata i bez ikakvih scanova i pizdarija. H1 tv je nis posebno, nema niti jedna lokalna televizija a ako zelite nesto i od lokalnih morate ubost drito antenu u tv.Internet je ok, ping je super kao sto je bio i na tcomu, brzina je nesto iznad 4mbit. Za uslugu cu vidjeti jer ju imam tek par dana.
I jos jedna stvar : kako znati dali imam aktiviran flat, tj koje sve opcije imam aktivirane, na moj tcom portal sam vidio sve, ovdje moj h1 ne sluzi ama bas nicemu osim mjenjaju kanala.
Update : eo sad je sve slozeno, radi telka, tv, net. ping 27 prema zgb, brzina 4+mbit down, 0.45 up.