View Single Post
Staro 09.09.2013., 14:51   #3
Edge330
Registered User

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor vodokotlic Pregled postova
1. Moguće je da su u servisu zaribali pri stavljanju paste ili ventilatora. Na 85C na procesoru, zrak bi trebao bit prilično vruć na ispuhu i protok zraka bi trebao bit značajan.

2. Tvoja formualacija je malo nejasna ali to što je laptop bio otvaran prije 5 mjeseci ne znači ni približno da je čist. Moj izdrži 2 tjedna prije nego počne nakupljanje prašine primjetne na postupnom rastu temperatura.

3. Podloga na kojoj ga koristiš - nadam se da je neka ravna i čvrsta. Dodatno probaj ga podići na npr. olovke ili čepove da otvoriš prostor za cirkulaciju zraka.
1. O tome sam takodjer razmisljao, laptop cak ni nije toliko vruc od ispod, tak da sumnjam da bi drasticno pomogli cooling padovi i slicno.Kad je zahtjevnija aplikacija vent se vrti na max. 4600 RPM, naravno puse topli zrak, ali nista strasno.

2. Barem mislim da je cist jer ga cesto znam sa kompresorom ispuhat, i nikad nije nista islo van, pa sumnjam da se nakupilo nesto vise sto bi toliko utjecalo na rad.

3. Uglavnom radi na stolu u sobi, probao sam i to, al i dalje udara u 85 stupnjeva.

Jos mi uvijek traje garancija pa bi htio i to iskoristiti ako se stvarno radi o nekom problemu, ali nisam ni sam siguran.
Edge330 je offline   Reply With Quote