Citiraj:
Autor C128
Osobno mislim da je VIP trebao navesti brzinska ograničenja za pojedine pakete i u prepaid-u, a ne samo pretplati. Općepoznato je da se prepaid korisnici tretiraju kao zadnje smeće, pa zasigurno ih neće nitko gnjaviti što je brzina spora, za razliku od pretplatnika.
Ja iz drugih razloga ne želim uzimati pretplatu pa sam uzeo bonbon stick (Huawei E3131) za probu.
Rezultat je iznenađujuće dobar, tj. usko grlo je stick.

|
U jednom djelu se slažem u drugom i ne; zašto? Zato što na prepaidu baš i nema neke količine prometa velike da bi bila potrebna ne znam kakva brzina tu je prepaid od HT-a već u prednosti kod njih se za 10kn dnevne napravi dosta GB prometa a kod vipa samo 1GB pa ide rezanje na do 8KB/s.
Mislim da ove manje paketiće od Gige ne moram niti navoditi.
E a za pretplatu su već davno to trebali navoditi kao i gazda im A1 ili sestrinski srpski Vip mobile pa nadalje koji to redom imaju od prije našeg Vipa; jer na pretplati imaš konkretno više prometa a u noćnoj opciji koja je pretplatna opcija također konkretno više prometa gdje onda ta brzina dolazi do izražaja; na paketićima od 1GB ili i manjima ti toliko ta brzina da bude što bolja; vrhunska nije niti bitna jedino da tu jadnu količinu prometa ulupaš u speedtestove a što veća brzina više Mb/s to i više MB odlazi na taj speedtest.
Nadam se da sam dobro elaborirao već je pomalo kasno.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: a kada smo već kod brzina vip-a ja sam trenutno na zagrebačkom Borongaju znači limne zgrade nisam doma u Novom Zg, nemam pojma gdje je ovdje bazna i najbolje što trenutno mogu izvuči bez nekog prevelikog namještanja i bez neke krovne 3G ili bar priručne vanjske antene, bez usb kabla a na 2 crtice signala na -91dBm što i nije baš nešto mogu dobiti recimo ovo od brzine na vip-u... E372.