View Single Post
Staro 08.09.2013., 14:49   #257
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Kupio sam Sharkoon Drakonia black

Miš je velik :O za moju ruku prevelik i nikako mi neleži (180cm visine ),tipke su mi daleko od prstiju i teško mi se naviknuti na klikanje,moram doslovno trčati po mišu ako je u pitanju nekakav combo.Tipke su napravljene kvalitetno osim tipkice za +- DPI,pravi klik zvuk kada ga se smiruje,kada tipkice ide prema + nečuje se nikakav zvuk i kao da malo zapinje(neznam dali je ovo normalno ali je čudno ),sve ostale tipkice stoje na svom mjestu i uredno rade.Miš ima 7 "brzina" za dpi,sa8200 dpi je gotovo nemoguće vladati ovim mišem .Oni utezi koji se dobiju su totalno beskorisni,odmah sam ih sve maknuo i miš mi je i dalje pretežak,imam osjećaj kada ga mičem po podlozi da ga moram malo previše vući.(steelseries qck mini).Logo koji svijetli je dobra ideja ako imate 10 godina i nabrijani ste gamer klinac možete staviti bilo koju boju koju poželite.Završna obrada je super napravljena ali raspored tipkica,veličina miša i težina miša su jedan veliki minus kod drakonie.Mislim da za ovaj miš trebate imati šapu kao gorila ako želite sve programirane tipkice koristiti kako treba.Mislim da ću ga staviti na tržnicu i uzeti si nekakav manji miš nikako se ne mogu naviknuti na ovo.Softwer miša je napravljen kako treba,sve tipkice na mišu je moguće programirati i nisam doživio da mi se software sružio /zamrzo.
Tko ima veliku šapu ( ali doista veliku ) i nabildan je da vuče 100 kila miša po stolu za te pare neide bolje najviše radi dpi i završne obrade,sve ostalo na mišu je grozno ako ste mali :P :S

Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 08.09.2013. u 18:08.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote