Nećemo pljuvati po Joeu, kad on ode plakati ćemo mi za njim. U utakmici je napravio crveni jer je morao, morao! I nije za njega kriv, neke spike o tjeranju Sulejmanija u aut itd su glupost. Druga stvar je što smo na korneru totalka taktički fulali. Netko je morao stajati na 25-30 metara na ovoj strani odakle se izvodi korner, i čini mi se da je bio Kova ali je krivo bio postavljen, i još se Srna oklizne i dobijemo ovo što dobijemo. Inače da nismo dobili crveni imam gadan osjećaj da bi pobijedili, ali što je tu je, i tako i tako igramo dodatne.
Ne vidim da itko spominje ono što ja smatram glavnim problemom reprezentacije, kreaciju. Štico bi morao osloboditi Luku, ne može on u repki igrati ono što u Realu igra jer ovdje nemamo Ozila, Isca i ostale tehničare. Mora bliže golu biti i to je to. Kovačić iza gdje je sad Modrinjo. Onda ćemo možda i dati neki gol. Jer uzalud Manđo utrčava, a da ne govorim o Jelaviću, on je nepotreban kad nam blokiraju krila.
I da, kad god su Ola i Dudu glumili krila, pušili smo igrača na terenu, mislim da to treba prekinuti. Ako nemamo krila, ne igramo s njima i gotovo. Na kraju, stavi Olu na krilo kao, a on nema ni jedan centaršut (i bolje da nije imao s onim banderama u obrani).