View Single Post
Staro 08.09.2013., 14:16   #716
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Uspio sam uhvatit par fotki na oglasima, lajkam cjevi u podu i iščekujem galeriju kada se sve zgotovi, ono u tvom stilu sa thumbom na puding/kekse/kazete trešnjevačkih mališana i slično

Uh, poboljšanja. Da, nikad kraja. Pa definitivno na listi stoji među prvima projektor. Da Panasonic je dobar stroj, ozbiljan sa mnogim blagodatima HT klase ali kolko će ti ovo smješno zvučat moja igračka Acer K330 mi u pojedinim segmentima zablista nad Panasonicom i to me zna zaboliti u tom trenutku.

Sva sreća da sam kod kupovine malog Acera imao pri ruci Optomu ML500 i nisam bacio u vjetar tih 2k razlike. Prema viđenom-pogledanom-odgledanom , isti su. Čak im i daljinci unakrsno rade

Uglavnom razmatram o nečemu tipa Epson 3D FullHD nešto-nešto, tipa tw6100 no tko zna dok ja oformim budžet laseri bi već mogli bit na vratima. Eh. Ma nešto mi se 3D animirani vuku po glavi.

I najfriškija izmjena je bila kupovina mediaplayera ovog ljeta. Nakon godina i godina druženja sa raznim HTPCeima odlučio se na malo neuobičajenu rutu, jer obično se ide obrnuto. I da stvar bude bolja uzeo sam model star skoro pa 3 godine na što bi neki mogli dići obrvu. Dune Smart D1 u Sonus artu. Upravo taj njegov staž bio je meni jedan od glavnih pluseva, uređaj je softverski -firmware ispeglan do kraja. Mnogima bi sigurno bila ludost dat pare za to kada za manje love postoje top modeli Mede8era,Tvixa itd. itd. Ukratko htio sam ga zbog internih dekidera za HD zvuk da mi ga prosljedi kao LPCM do proca tako da budem pokriven i sa te strane kada je zvuk u pitanju. I sve to šljaka fantastičo , bez caka koje bi bile na PCu jer ipak to je izvedivo sa nekim mediacentrima.

Također moji prepro je osjetljiv na ulazne signale i rezolucije, ne paše mu sve i ne može lako uspostaviti handshake kada je (15 metarski) HDMI u pitanju a Dune ima sjajan EDID, uz malo volje pogasi se "auto" opcije i podesi se ručno rezolucija, frekvencije osvježavanja i bam, odjednom više nemam potrebe za svojim mehaničkim HDMI switcherom

Ali obzirom da ja u HTPCu vrtim OpenELEC , Linux i moji hardver nebi mi to dopustili. Opet bi morao mjenjat nešto, a kupovat nove komponente za pc i kemijat sa XBMC mi se iskreno nije dalo što zbog duge liste problema koji bi mogli iskrsnut sada i u budučnosti.

Nakraju reko, podvlačim crtu, uzimam provjeren player kojeg smatram trenutno među najboljim uređajima svoje vrste opčenito (kakve Popcorn igračke) dok i oni svi skupa ne počnu stavljat Cinaviu, onda sam najebo. I nisam požalio.

Uglavnom sad sam dobio dozu fiksa na neko vrijeme pa od "noviteta" kod mene još neko vrijeme ništa

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 08.09.2013. u 14:30.
sodom je offline   Reply With Quote