Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 07.09.2013., 22:31   #642
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dujo Pregled postova
Ima ko iz Rijeke da je uzeo H1 telekom? Pošto nemam ugovora kod t-govna htio bih se prebaciti na h1 jer je definitivno najpovoljniji, a i najkvalitetniji. Provjerio sam dostupnost za moj telefonski broj i imam ponuđene sve opcije, najsretniji sam bio kad sam vidio da mi uopće u ponudi paketa ne postoji opcija TRIO BIT

Uzeo bih H1 Trio VDSL koji mi je bio i ponuđen.

Koliko se u prosjeku treba čekati da H1 sredi ta odjavljivanja sa t-coma?

Isto tako bi me zanimalo koliko ću biti bez neta, telefona i tv-a , ne znam kako to točno ide jer se nikada prije nisam prebacivao na drugog korisnika? Ne bih htio sada biti 2-3 mjeseca bez ičega, a i sumnjam da će biti baš tako.

ovo mi je adsl line:

14mb maksimalno podržava na ovom ruteru tako da mislim da bi trebao bez beda moć vrtit ovaj novi ruter 20mb i više, što vi kažete?

Edit: Gledam sad malo na njihovoj službenoj stranici na fejsu, ima masu žalbi tako da me malo strah kod ovih se prebacit.

Parametri te parice su pre loši za VDSL, pokušaj radije prvo sa TRIO ADSL da vidiš kako će funkcionirati.

A po facebooku samo i piše ovaj mali postotak nezadovoljnih koji izvrnu činjenice i situaciju na totalno demoniziranje i "svi su oni lopovi"...

Ovi koji su zadovoljni ne pišu... gledaju TV surfaju internetom i žive život.
Vendetta je offline