Dodatak: 8. rujan 2013.
Hvala svima koji su se do sada javili mailom/PM-om - kada bi netko imao racunalo na kojemu nisu instalirani driveri ili postoji bilo kakva greska s uredjajima, dodana je procedura koja treba dati detalje na dostupne CM_PROB_ probleme.
Code:
----------------------------------------------------------------
Pozdrav svima,
malo sam nasao vremena pa napravio jedan konstruktivni upgrade, naime, vise se ne koristi WMI nego iz
SetupAPI knjiznica (dostupno od Win 2000 do Win 8, isprobao sam na Win2000 i na Win 7 (x64)).
Osim toga, kod je i dalje ruzan, ali nesto optimiziraniji, pa sam sada u 440.552 bajtova (dodan je i digitalni potpis) utrpao citav program zajedno sa cjelokupnim PCI ID repozitorijem, koji u najnovijoj verziji ima 867.725 bajtova!
Opet bih volio cuti feedback foruma, stvar je sada pojednostavljena do bola, sve je i istom fileu i moralo bi raditi svugdje i sa svime! Pa tko ima volje malo se poigrati i prijaviti bugove (ne znam imam li i dalje onaj prljavi bug koji je bio kod subsystema, a iskreno se vise ni ne sjecam o cemu se radilo jer je, eto, proslo lito dana, i skoro ce zima

).
Ideja je, u principu, da kako izadje nova verzija PCI ID-a, da se tako updatea i softver - mislim da je to nekako najprakticnije za krajnjeg korisnika, s najmanje problema i dubioza - samo dvokliknes i bok.
Volio bih cuti prijedloge za eventualne dodatne funkcionalnosti kao i eventualne greske u radu. Ako netko ima Win8 da istestira, biljezim se sa stovanjem, iako mislim da problema ne bi smjelo biti. Mislim da bih mogao smanjiti program za jos nekoliko desetaka kb, no on ce rast kako ce rasti PCI ID baza, doduse.
Tko zna, mozda zavrsim i
ovdje jednog dana!
http://2.718281828459045235360287471...-your-windows/ (8. rujan)