Citiraj:
Autor Drug Brko
Ako ti nije problem da ubaciš video na youtube, sniman tim mobom. I da fotkaš ekran dok je upaljen okomito i malo iskosa.
|
evo fotki:

To je dok je screen protector gore, vidi se u gornjem lijevom uglu mi nije baš sjeo, malo se otpušta pa mi je prašina ušla ispod.
Video stiže za koji sat...
Edit, video
neće još koji mjesec... Mob mi je pao i slomio se ekran. Pao je točno na gornji desni ugao i samo je malo napukao, ali se pukotina ubrzo proširila...

Tako da sam sad na čekanju novog ekrana, kontaktirao sam proizvođača, ekran je 50$ s dostavom.
U međuvremenu evo par fotki:
Punknuto dole desno:
Skinuti zadnji unutarnji poklopac:
Ekran s zadnje strane, no nisam siguran dal novi dolazi s tim kučištem, čini mi se da je ekran zalijepljen na to kučište. Znat ću dok stigne novo, pošto na netu ne nailazim slike samog ekrana
Trenutno imam samsung s3 mini, mogu reći da je malo brži (fluidniji) od FAEA, makar F1 ima bolji antutu rezultat. Npr, brže je otključavanje, brži GPS fix, itd. Baterije su tu negdje, na F1 traje malo kraće, ali očekivano s obzirom da F1 ima 4,5" ekran. Vidi se razlika u kvaliteti izrade, gumbi su na samsungu mekaniji i bolje se odazivaju.
Ekran mislim da je na F1 puno bolji, velika je razlika između 1280x720p na F1 i 480 x 800 na samsungu.
Kao manu samsungu bi spomenuo da je samo kučište preglatko, mob jako lako sklizne. F1 je možda nije tako glatka, ali samsung još lakše sklizne iz ruku...
Dosad nisam na to obraćao pažnju