06.09.2013., 09:56
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor makaza
Evo i ja da podijelim svoje iskustvo.Kupio sam kod njih sapphire hd7950 w/boost,uplatio lovu na račun i nakon tjedan dana pokupio karticu osobno u dučanu.Kartica je radila par sati i riknula.Pročitao na njihovoj stranici,citiram:
Jamstvena prava potrošača
U slučaju neispravnosti proizvoda kupac ima prava na zamjenu u roku od 3 dana, osim ako je kvar nastao krivnjom kupca.
Kupac može tražiti besplatni popravak. .
Ako zamjena proizvoda nije moguća, kupac može otkazati ugovor o kupnji i tražiti povrat novca.
..te brže bolje u dućan kada ono odgovor:"Kada se uvjerimo da kvar nije nastao vašom greškom možemo uvažiti reklamaciju."
Naravno da se to utvrđuje u Mađarskoj i naravno da ću čekati kao da je prošlo godinu dana.Ta jamstvena prava mogu slobodno izbrisati sa te stranice.Budući da mi je kartica hitno potrebna ponudio sam da kupim drugu pa kada majstori pregledaju pokvarenu vrate meni novce i dobio potvrdan odgovor.Sada čekam magičnu srijedu kada mi treba doći MSI gtx760 i molim boga da nije referentna pošto je na njihovim stranicama slika i taktovi Gaming verzije a naziv referntne oc.
|
Pa tehnički, sve je OK? Nisu ništa "slagali".
|