06.09.2013., 03:52
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Autor Garro
Nikada nećeš imati drop kao konzolaši. Ti igraš igru već godinu i pol dana, igrat ćeš je sigurno još toliko. Prosječni konzolaš će je igrati dva-tri tjedna i nakon toga upaliti svake prijestupne. Normalno da će dobiti za par sati loot o kojem ti možeš samo sanjati nakon stotina sati utošenih na ovaj isprdak od igre.
A da ne govorim da konzolasi nemaju(RM)AH.
Ne mogu vjerovati da to govorim, ali konzolaši su u ovom slučaju ispali pametniji...
On another note, danas sam dobio mail da je netko promjenio moj account mail na neki lijevi tipa h***@123.eu... Kako je to nekom uspjelo, aamo Blizzard zna. Nakon što sam vratio na svoj stari mail, acc su mi zaključali i traže da im šaljem sliku svoje putovnice. Diablo 3 mi je toliko zgadio Blizzard da nemam želje uopće ga otkljucavati, neka si ga uzmu, i tako ništa više od njih kupiti neću, gamad pohlepna...
|
ja sam imo problem s autenticatorom, također su mi ga zaključali jer kada sam obriso windowse prijavio sam novi nakon ponovnog instaliranja, onaj stari sam odjavio dan ranije ali svejedno su me zblokali pa sam ih kontaktiro, i srećom bio je dovoljan samo restore code i serial number od autenticatora, nisam trebo priložit putovnicu ni osobnu. inače traže osobnu, tako da možeš i osobnu skenirat, ako imaš volje pa im poslat, u svakom slučaju zajebali su nas sigurno jer drop je stvarno sačuvaj bože. i ne bih reko da bih igro samo dva tjedna, mene pali kada mi je drop odličan sada sam bezvoljan igrat kada redovno padaju sranja, jebote imam 150 brimestona to ti sve govori! 
|
|
|