Tema: Iskon
View Single Post
Staro 06.09.2013., 03:24   #1185
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor konig_karl Pregled postova
u narančastoj zoni sam i nema nikakvih dodatnih naknada, kablovinje preko kojih si sad spojen ostaje isto samo se čenđa centrala i router.

PS koja im je to fora da ne smijes previse zvati jer će te isključiti? Jel ti puca net zbog lose linije, puca samo wlan...?
Dolazili su 3-4 puta tehničari i svaki put utvrdlili da je problem do njih a ne do mene.Linija je super,po onim očitanjima iz routera i po rječima tehničara "samo" kod njih pukne veza par puta na dan i oni ne mogu tu ništa napraviti,tako kažu.

A u ugovoru stoji da ako mi ne mogu pružiti uslugu kako treba mogu otkazati ugovor tako da eto,lakše je odjebat korisnika koji je na netu kod njih preko 10god nego popravit nešto.

Kažeš "samo se čenđa centrala i router." Ja se ne kužim previše u svu tu opremu telekom operatera i gdje/u čemu je problem ali pretpostavljam ako me prebace na drugu centralu ne bi smio imati i dalje problem s pucanjem veze,jer mislim da je do T-com centale,vjerojatno su previše ljudi nakačili?

EDIT:Bio sam danas u Iskonu i kažu da se mijenja centrala,kao što si rekao.
Sad me zanima,između mene i centrale nema ništa drugo što bi moglo uzrokovati pucanje veze?

Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 06.09.2013. u 21:35.
Veki-os je offline   Reply With Quote