Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.09.2013., 02:07   #6366
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Prije ces dobit na lotu ako ne uplatis tiket nego ce ti acti-blizz dat centa nazad

Edit - u jebote kad sam vidio loot na PS3, zamisli, imaju offline mode, nema AH smeca, a dropovi da se useres. Bolesno. A nama sta smo platili posteno i nagrandali se ko majmuni, kurac od loota. I da je barem kurac, nego ni to.
Mislim stvarno, wtf?

a jbg, ne bih reko baš da smo totalno u k. ali generalno gledano, ovo je čista prevara baš zato jer sada ovim box korisnicima nude nešto, što su trebali i nama dati, a ne da mi izgubimo godinu i pol dana praktički džabe, da bi nam dali nešto što će tek doći nakon 500 i više sati igre, evo gledam neke likove imaju po 1000 i više sati igre, naravno samo s jednim likom, sve ok ali ne znam kako su imali volje uz ovako očajan drop? ja svakako neću više igrat, čim dođem s WDom do 100, sada sam 91 level, hvatam se barbe i njega još probam dignut do 100, vjerojatno ekspanzija neće prije proljeća i to je to, ali da ću farmat s WDom i gubit sate i sate, a znam da od dropa ne mogu dobit ništa kvalitetno ne dolazi u obzir, ovako prije ekspanzije kada mi uskoči 2.0 loot, pa ima da s dva lika na 100 paragon levelu počne padat ko iz kabla sve i svašta. eto, to je moj opaki plan, nadam se da me neće zajebat blizardovci, jer ću stvarno ići na sud u STRASBOURG ako treba.
praskatonick je offline   Reply With Quote