View Single Post
Staro 05.09.2013., 21:17   #8
mars952
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Jos koristite codec packove? Btw, i ja sam pitao nesto gore?
Da, ja još to koristim, a screenshoot ti ne mogu dati i koji screenshoot? Čega? Aha, sad vidim, sound taba. Ne mogu jer mi nije tu laptop.

Citiraj:
Autor crni2222 Pregled postova
Znači nemaš zvuk samo kad gledaš downloadani materijal. Da li imaš zvuk kad gledaš nešto direkt na youtubeu ili bilo čemu na netu? Probaj skinuti neki drugi player, tipa Gom player ili VLC pa probaj s njima, uninstaliraj taj K lite codec pack i probaj instalirati novi. Naravno ovo je sve pod pretpostavkom da ti je sve dobro podešeno u Realtek audio manageru, a mislim da bi tu sve trebalo biti ok, s obzirom da povremeno imaš zvuk.

EDIT: S obzirom da vidim na netu da Adobe premiere često zna "srediti" directx, probaj skinuti novi directx pa napraviti update. Ne znam što bi još moglo biti..
Nema zvuka ni na You tubeu, mislim da je sve podešeno OK. Jučer sam downlodao sve nove nadopune za Win 7, s microsoftove stranice. Zvuk se pojavi kad se skinem s interneta i restartam laptop. Onda ima zvuka normalno, a tako se i nastavi kad prištekam LAN kabel i onda s You tubea ima normalan zvuk. Kad ugasim laptop i opet upalim i idem ponovo gledat neki video materijal, nema više zvuka, a tako ni s You tubea.
Malo zvuka ima, malo ga nema. Čudno mi?

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Mjuza se čuje?
Ako misliš na zvuk windowsa sa zvučne kartice, pri paljenju i gašenju lapa, to sve normalno šljaka. U device manageru svi driveru su OK.

Mod: Koristi opciju "Mulitiquote", nemoj postat zaredom.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.09.2013. u 21:22.
mars952 je offline   Reply With Quote