View Single Post
Staro 05.09.2013., 16:52   #66
čarapar
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
gs202+ iskustvo - slušalica ne radi

Imam ga oko mjesec dana, nakon početnog instaliranja svega i svašta očistio sam ga samo na korisne stvari i sada radi ko urica no meni se javljao bedasti problem. Nakon jednog dana rada slušalica mi je prestala raditi ( znači slušalica na aparatu - ne zvučnik otraga ) . Ništa, odnesem telefon na zamjenu i ljudi mi to uredno obave, pokrenem novi telefon i opet mi slušalica umre nakon jednog dana. Računam si, nešto od svog onog softwera je u koliziji pa će valjda proći samo od sebe. No, nije prolazilo pa sam kopao preko prijatelja googla da bi tek prošli tjedan našao rješenje. Dakle, čovjek je na htc-u imao isti problem pa je to riješio da je puhnuo u slušalicu. Bedasto rješenje ali idem probati i gad zbilja proradi. Sada, kada razgovaram ako niš ne čujem puhnem u slušalicu i dela. Pretpostavljam da je neka greška u konstrukciji kučišta pa membrana zašteka ili je sami zvučnik lošije izrade. Ako mi se zavuče prašina to će sve ionako srediti dečki na servisu ( valjda onih 24 mjeseca vrijedi ). Za tu lovu ( 1200 ) radi sve što meni treba jedino još trebam poštelati kameru kako treba jer su fotke zbilja koma ako slikaš iz ruke. Laga ima ako neki od widgeta ažurira podatke prečesto ili pak ima instalirani i automatiziran neki od task manager-a pa ovaj sve briše. Ekran super samo su mi prsti zmazani pa na suncu trebam ful svjetlinu. Nadam se da će nekom ovo iskustvo sa slušalicom pomoći.
čarapar je offline   Reply With Quote