View Single Post
Staro 04.09.2013., 20:38   #12
Gigi 555
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
ti formati najčešće idu preko media playera (oni jedini čitaju skoro 90% formata)...zato se i taj LG pati...true HD podržavaju samo AV receiveri. Tebi treba fizički BD disk sa True HD da bi radio, ne preko vanjskog HDDa.
no to što šteka mislim da tebe hebe visok bitrate. što je veći znači da brze scene ne gube na kvaliteti!
kako je spojen HDD i LG?
na kraju - zašto skidaš film od 20+ GB...okom nećeš vidjet raliku od "normalnih" mkv-a 4-8 GB.

Imam plazmu Panasonic G10e full hd mislim da je to prva serija neo plazmi i prezadovoljana sam slikom i radom,radi več 5g ko zmaj.
Povezana je hdmi sa kučnim kinom ,kino out tv in. (tako sam dobio sliku bez tona) pa sam povezao tv optikom sa kinom,postavio na tv-u da repruducira zvuk sa kučnog kina i evo zvuka.
Sad kad palim tv automatski se pali kino i zvuk ide preko njega .

HDD je spojen svojim kablom direkt u resiver putem usb-a.
Mislio sam čim je veči film da je slika bolja a i zvuk (vise radi zvuka sam skidao te vece filmove)
u slici je razlika mala al vidim da kad je film veci da je bolji zvuk...il sam tak slučajno potrefio neznam...

Primjetio sam da u AVC video formatu sa DTS-om vecina filmova radi .
Dok ovi kaj pišu remuks nesto nece pokrenut...

U kojem je formatu najbolje skidat film da bude kvalitetna slika i zvuk i da se to kino moze iskoristit bar 50% dok gledas film i koju velicinu onda skidat.
Gigi 555 je offline   Reply With Quote