Citiraj:
Autor lolofuxy
Osobno nemam nikakvog iskustva s tim napajanjem, na papiru zgleda solidno, ali trebao bi se javiti neki vlasnik po mogucnosti.
Medjutim umjesto njega bi prije isao na Lc Metatrona koji je prepakirani Tt Toughpower, ali opet kad ga usporedis sa Silencerom on pobjeduje zbog razlike u cijeni od 90 kn i 2 g. veceg jamstva.
|
Nekako mi se više svidja single rail dizajn, ne znam da li to ima uporište u stvarnosti? Čini mi se da je tako bolja iskoristivost te snage, iako ustvari bi 22A (264W, ako dobro računam) po rail-u trebalo biti više nego dovoljno? A i specifikacija od max. combined power od 422W mi ne djeluje previše uvjerljivo.
I meni ovaj Smart SE 630 djeluje više nego solidno na papiru, zato i pitam za mišljenje.
EDIT: Kad već pišemo o napajanjima, koliko je dovoljna amperaža na 3.3V i 5V railovima? Ako sam dobro razumio, oni nisu nešto posebno opterećeni u današnjim računalima, ali koliko je dovoljno da se može reći da je OK? I koje napajanje bi preporučili ako bih odustao od modularnosti?