View Single Post
Staro 04.09.2013., 14:35   #1727
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
U čemu je fora da su patchevi toliko veliki? Kome se da i tko zna kako se otvaraju neke ekstenzije neka si da truda i provjeri što se sve nalazi u patchevima. Nešto megabajta promjena, a ostatak identičan onome što je je u osnovnom Misery 2. Samo su datumi drugačiji. Dao sam si truda i dobro istražio i došao do tog zaključka. Razlog tog trpanja i što treba i ne treba bome mi nije jasan. Koje su to nove šeme? Izbaciti HUD, nišan (u SGM modu mogao si sam izabrati hoćeš li to imati ili ne). Postojale su i opcije AtmosFeara 3, pa si isto mogao birati što želiš. U SGM modu si imao ''samo'' 60-tak kvalitetnih misija više, a ovdje jela od mutanata, čipseva, cigareta, sexi časopisa i sl. pa se sav uspušeš od nošenja. Znam, ukusi su različiti, ali ovdje su s nekim stvarima zaista pretjerali.

heh , evo dal si ja malo truda i rezultat je slijedeci . misery 2.0 sa svim patchevima , skinutim sa njihovih sluzbenih stranica iznosi ukupno 6,09 GB (6.546.340.800 bytes) ( 25.360 Files, 1.808 Folders ) . no , sad , to kaj je tak kak je manje je bitno . tragedija je recimo da od samog moda bez patcheva nemru ispraviti bug da nekom ranjenom das medikit recimo . i slicne djecje bolesti . da su pretjerali , hm jesu , ali nesto sa razlogom . odgovor na tvoje pitanje bakica je - novac . novca ima na kapaljku . za sto kila pusaka dobis neku sicu od recimo 2 - 3 tisucarke rubalja :-) . a dvije kvalitetne konzerve od 512 kalorija dodu 5 kila rubalja recimo . 20 komada streljiva za snajper koje smo mi popularno zvali pancirno , dojde 7200 rubalja . tu je caka . nemres trositi ko pijani milijarder i pucati kak ti se dopadne . treba svaki korak promisliti na kaj se bu lova trosila . a za te drangulije koje si navel kad se prodaju dobiva se najvise love :-) . u tom je caka . i sa tim svim itemima ak nemas love , mores i armor i nadeni potroseni snajper popraviti na max . ili imas drugu opciju da das mehanicaru pa ga on popravi za kojih 60 000 - 70 000 tisucarki . to pozdravljam . ne ko u drugim modovima di imas sve i jos par milijuncica kod sebe :-) . i jos jedna stvar kod trgovaca . beard za neku stvar daju recimo 800 rubalja , a owl za tu istu 2500 rubalja . a to kaj ti velis potpisujem . napisal sam ja njima to u e - mailu . da nisu mogli dodati kakvih desetak dodatnih misija , jos neko podrucje iz stalker serijala , neko podzemlje , to im je jadno . pa radi ih na tom modu vise nego hep ima zaposlenih :-))) . bumo vidli kaj bu buducnost donesla . ja pa sam sad instaliral 2.0.2 i QF , pa vas bum izvjestil kak je protekla ta misija . to mi dev napisal da tak probam . jel radi sejvanje kak spada bumo znali vec nocas ili sutra .

kaj reci . igral zaton i jupiter sa samo jednim rusenjem . i to u zatonu kad su se poklali fridomovci i dutici . onda sam skinul zadnjeg fridoma i tu je bil chrash . izbjegavati patch 2.0.1 kaj da ne postoji . ovo radi cist ok . sejva sve . ima izgleda nekih problema , jer sam developer je rekel ovo " Generally - sorry guys for temporarly fragmented data - its soon gonna be wrapped up in the next 'large' patch " . to sve govori . posto sam moral desti nove win , ipak budem pricekal taj xxl patch :-) .

Zadnje izmijenjeno od: species. 06.09.2013. u 18:53.
species je offline   Reply With Quote