View Single Post
Staro 04.09.2013., 12:58   #1776
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ok, nakon dugo vremena sam opet pokusao prilagoditi se na Operu i ova Opera 16 me malo neugodno iznenadila pa trebam par savjeta.

Prvo, gdje se nalazi apperance postavka (ili kaoo se vec prije zvala) da slozim toolbarove?
Gdje je opcija da stavim bookmarkse odmah ispod address bara?
Gdje se nalazi opcija kojom bih stavio ikonu za home page i sve to razmjestio kako ja hocu?
Ove postavke koja ja sada vidim su uzasne i ne daju useru da nista sam poslozi.
Gledao sam i pod "about:flags", ali ni tu ne nalazim nista sta bi posluzilo.

Privremeno sam bookmarkse slozio s ekstenzijom Bookmarks Manager, ali to moze biti samo privremeno rijesenje jer sam time dobio samo to da sam prebacio bookmarkse iz Chrome-a u Operu.

Moze li se ovo sto sam naveo uopce slozit u novoj Operi ili kao i obicno ide dolje s mojeg OS-a (steta jer sam mislio napokon promjenit browser).

Po ovome sta vidim, Firefox kojega bas i ne obozavam je miljama ispred Opere, bar sto se tice samih postavki i podesavanje izgleda.

Trenutno mi je default browser Chrome i nakon toliko godina koristenja, rado bi presao na nesto drugo, ali ne ide mi se s konja na magarca, jer sta ce mi browser na kojemu ne mogu najobicnije bookmarkse poslozit kako hocu ili slozit bar njegov osnovni izgled (pozicija ikona, dodavanje novih ikona i sl.).

Vjerujem da se sve to da slozit i da cu dobiti odgovore na svoja pitanja, a jos cu malo prouciti i help, ali ako s nista ne moze slozit onda su ga gadno zeznili.

Pozitivna stvar je sto je nova Opera temeljena na Chromiumu i ekstenzija "Download Chrome Etension" spasava stvar s nekim ekstenzijama koje su mi jako korisne na Chrome-u.

Tek sam je sinoc instalirao pa moguce da je sve to moguce poslozit te zato i pitam ovdje ljude koji se malo duze druze s Operom, mogu li mi pomoci oko tih par kozmetickih zahvata da si olakasam samo koristenje browsera i da ga prilagodim svojim potrebama posto je ovo po defaultu za mene osobno poprilicno lose slozeno.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote